Είτε έχετε ήδη διαλέξει το νυφικό σας, είτε ακόμη ψάχνετε για το ιδανικό για εσάς φόρεμα, ένα πράγμα να έχετε κατά νου… το νυφικό σας δεν είναι απλό δείγμα του γούστου σας αλλά αποκαλύπτει στους καλεσμένους σας και πολλά για την προσωπικότητά σας!

Μην πάρετε, λοιπόν, βιαστικές αποφάσεις, διαλέξτε ένα φόρεμα που όχι μόνο αναδεικνύει το σώμα σας αλλά ταιριάζει και με τον χαρακτήρα σας…

Νυφικό A-Line

Elie by Elie Saab fall 2015
Elie by Elie Saab fall 2015

Τι αποκαλύπτει για εσάς: Είστε παραδοσιακή, πάντα προσέχετε την εμφάνισή σας και δεν υποκύπτετε ποτέ σε υπερβολές.

Πώς θα είναι ο γάμος σας: Θα έχετε επιλέξει έναν κλασσικό γάμο… λευκό, πέπλο και τριαντάφυλλα.

Νυφικό Ball Gown

La sposa fall 2015
La sposa fall 2015

Τι αποκαλύπτει για εσάς: Είστε απελπιστικά ρομαντική, περιμένετε πως και πως την στιγμή που ο μέλλον σύζυγός σας θα σας πρωτοαντικρίσει με το υπέροχο νυφικό σας.

Πώς θα είναι ο γάμος σας: Ροδοπέταλα στον διάδρομο; Φυσικά! Γιατί όχι και μία άμαξα με λευκά άλογα; Είπαμε είστε ρομαντική ψυχή… ο γάμος σας θα είναι παραμυθένιος.

Νυφικό Γοργόνα

Marchesa fall 2015
Marchesa fall 2015

Τι αποκαλύπτει για εσάς: Θα μπορούσαμε να σας χαρακτηρίσουμε “Glam girl”, ξέρετε τι σας αρέσει και τι θέλετε, έχετε αυτοπεποίθηση και μάλιστα μεταδοτική.

Πώς θα είναι ο γάμος σας: Οι καλεσμένοι σας θα μείνουν εντυπωσιασμένοι και με το στόμα ανοιχτό με όλες τις υπέροχες και “λαμπερές” λεπτομέρειες  με τις οποίες θα εμπλουτίσετε τον γάμο σας… από μεγάλα και εντυπωσιακά center pieces μέχρι κρυστάλλινους πολυελαίους.

Νυφικό Sheath (Εφαρμοστό)

Reem Acra fall 2015
Reem Acra fall 2015

Τι αποκαλύπτει για εσάς: Είστε ήρεμη, cool και συγκρατημένη…

Πώς θα είναι ο γάμος σας: Ακριβώς επειδή είστε cool και συγκρατημένη ο γάμος σας θα είναι διακριτικά κομψός! Με προσεκτικό προγραμματισμό αλλά χωρίς υπερβολές και άγχος θα καταφέρετε να διοργανώσετε έναν υπέροχο γάμο.

Νυφικό – Παντελόνι

Pronovias fall 2015
Pronovias fall 2015

Τι αποκαλύπτει για εσάς: Έχετε ισχυρή αίσθηση του στιλ και δε διστάζετε να πάτε ενάντια στις συμβάσεις.

Πώς θα είναι ο γάμος σας: Προσωπική δική σας υπόθεση! Πιθανό να επιλέξετε τον πολιτικό γάμο και στη συνέχεια ένα ήσυχο δείπνο με καλεσμένους μόνο στενούς συγγενείς και φίλους.

Νυφικό Tea Length

Monique Lhuillier fall 2015
Monique Lhuillier fall 2015

Τι αποκαλύπτει για εσάς: Έμπνευσή σας είναι η Audrey Hepburn και είδωλό σας δυναμικές και ιδιαίτερες γυναίκες.

Πώς θα είναι ο γάμος σας: Διαχρονικός και κομψός χωρίς να λείπουν οι προσωπικές σας πινελιές, κανείς δεν θα μπορεί να μαντέψει τη χρονολογία του γάμου σας από τις γαμήλιες φωτογραφίες!

Νυφικό Μίνι

Naeem Khan fall 2015
Naeem Khan fall 2015

Τι αποκαλύπτει για εσάς: Είστε ένα σύγχρονο κορίτσι της πόλης και λατρεύετε την ιδέα να μπορείτε να φορέσετε το νυφικό σας ξανά και ξανά σε μελλοντικές σας εξόδους.

Πώς θα είναι ο γάμος σας: Απλός, σοφιστικέ και μοντέρνος… ταυτισμένος με το σκηνικό μιας σύγχρονης πόλης.

Μπορείς να κάνεις το personality τεστ και στο 3ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο μπορείς να βρεις εδώ.

TEST NYFIKA

Από την Ευαγγελία Σιγάλα