Οι οίκοι μόδας και οι σχεδιαστές τους έχουν φροντίσει από πολύ νωρίς να κάνουν τις προτάσεις τους για τις νύφες του 2015 και δη για εκείνες που έχουν επιλέξει ένα γάμο κοντά σε παραλία ή σε ένα θερινό θέρετρο, καθώς και για τις καλεσμένες! Ας δούμε τις προτάσεις τους, όπως “τις είδε” το περιοδικό Vogue!

Αριστερά Hugo Boss sweater & δεξιά Michael Kors hoodie
Αριστερά Hugo Boss sweater & δεξιά Michael Kors hoodie

Οι σχεδιαστές Michael Kors και Jason Wu για την Hugo boss φαντάζονται μια νύφη αρκετά εναλλακτική προτείνοντάς της γιατί όχι και πλεκτό πάνω από την φούστα της! Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ και εδώ  .

Αριστερά Carolina Herrera & δεξιά Oscar de la Renta
Αριστερά Carolina Herrera & δεξιά Oscar de la Renta

Κλασικές επιλογές με μια πινελιά διαφορετικότητας τα παραπάνω φορέματα είναι ο,τι πρέπει για εσάς που παντρεύετε ή είστε καλεσμένες! Περισσότερα εδώ και εδώ 

Αριστερά Lanvin & δεξιά Rochas
Αριστερά Lanvin & δεξιά Rochas

Tα παραπάνω νυφικά από τον οίκο Lanvin και Rochas αντίστοιχα θα δώσουν μια jazzy και new age πινελιά στο bridal look σας!Μπείτε εδώ και εδώ για περισσότερες ιδέες!

Αριστερά Donna Karan & δεξιά Gucci
Αριστερά Donna Karan & δεξιά Gucci

Για τη νύφη που είναι μίνιμαλ οι οίκοι Donna Karan και Gucci έχουν φτιάξει τα κατάλληλα νυφικά! Εδώ και εδώ θα δείτε περισσότερα!

Valentino
Valentino

O οίκος Valentino απευθύνεται φέτος στις νύφες που έχουν country αλλά και urban style! Εσείς πιο από τα δυο θα διαλέγατε;Εμείς πάντως δυσκολευτήκαμε πολύ! Μπείτε εδώ και εδώ για να μπερδευτείτε περισσότερο!

Αριστερά Muggler & δεξιά Nina Ricci
Αριστερά Thierry Mugler & δεξιά Nina Ricci

Και για το τέλος φυλάξαμε την πιο αντισυμβατική πρόταση για τις αντισυμβατικές νύφες που εμάς μας αρέσουν πολύ! Τολμήστε λοιπόν είτε ένα κοστούμι είτε ένα laced jumpsuit και θα κάνετε τη διαφορά! Περισσότερα εδώ και εδώ !

Special credits www.vogue.com

Από την Αργυρώ Γιακούμα