Το Atelier Zolotas έχει μια ιδιαίτερη κληρονομιά στον χώρο της bridal fashion που κανείς δεν μπορεί να μιμηθεί! Κάθε σχέδιο, κάθε δημιουργία και κάθε ρούχο είναι ιδιαίτερο, έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία και εκπέμπει μία μοναδική αύρα!

Atelier Zolotas (7)

Αν δεν αποδέχεσαι το συνηθισμένο και το κλασσικό, αλλά αναζητείς κάτι μακριά από τα στερεότυπα, κάτι που να καθρεφτίζει απόλυτα το στυλ και την προσωπικότητά σου ρίξε μια ματιά στα  – πάντα- χειροποίητα νυφικά του οίκου Ζολώτα.

Atelier Zolotas (6)

Στο Ατελιέ Ζολώτας ξεχωριστές ιδέες γεννιούνται κάθε μέρα και μερικές από αυτές μπορεί να είναι και οι δικές σου! Ολόκληρη η ομάδα δεξιοτεχνών του Ατελιέ, μία ομάδα που αποτελείται από στιλίστες, σύμβουλους γάμου, εξειδικευμένες μοδίστρες, πατρονίστ και κεντήστρες, είναι από το πρώτο ραντεβού στη διάθεσή σου και μαζί μπορείτε να ξεκινήσετε μία εικαστική στιλιστική αναζήτηση με στόχο τη δημιουργία του δικού σου, ξεχωριστού νυφικού!

Atelier Zolotas (5)

Atelier Zolotas (4)

Αν θέλεις να πάρεις μία γεύση από τις νέες δημιουργίες του Atelier Zolotas για το 2016, και να ανακαλύψεις αν όντως είναι το ατελιέ που μπορείς να εμπιστευτείς για το νυφικό σου κάνε μία βόλτα στη New Life Expo Wedding, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στο show που έχει ετοιμάσει το Atelier Zolotas θα μπορέσεις να δεις όλα του τα υπέροχα νέα σχέδια!

Atelier Zolotas (2)

Atelier Zolotas (1)

Η έκθεση New Life ExpoWedding θα πραγματοποιηθεί στο M.E.C. Παιανίας από τις 22 έως τις 25 Ιανουαρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπες εδώ

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των επιδείξεων εδώ

Και λάβε όλα τα updates εδώ

Ενώ για περισσότερα σχέδια από το Atelier Zolotas μπες εδώ!

Από την Ευαγγελία Σιγάλα