Η διαδικασία της δημιουργίας ενός νυφικού μοιάζει πολλές φορές με ταινία: Και στις δύο περιπτώσεις γνωρίζει κανείς από την αρχή το τι περίπου θα δει, αλλά πρέπει να περιμένει και να είναι ανοιχτός σε εκπλήξεις και ανατροπές, μέχρι το συναρπαστικό φινάλε. Για όλες αυτές τις brides-to-be που θέλουν να ζήσουν τη διαδικασία δημιουργίας του νυφικού τους καρέ καρέ και να την απολαύσουν σαν ένα ρομαντικό ταξίδι, το ατελιέ της Βικτώριας Χαραλαμπίδου είναι ο σωστός προορισμός.

Δαντέλες, οργάντζες και φίνα μεταξωτά παίρνουν μορφή σε νεραϊδένια νυφικά. 

Ακριβώς πάνω στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο κέντρο της Αθήνας, ένας φωτεινός χώρος με ζεστή ατμόσφαιρα, μεζούρες, ψαλίδια, ραπτομηχανές, κλωστές και εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα απλωμένα πάνω σε πάγκους, θα γίνει το «στούντιο» που θα δείτε να ξετυλίγεται σταδιακά το φιλμ της δημιουργίας του νυφικού σας. Αγγίξτε προσεκτικά τα υφάσματα κι επιλέξτε ανάμεσα σε μεταξωτά, σατέν, δαντέλες, τούλια και οργάντζες. Βρείτε το σχέδιο που θέλετε, δείτε το να γίνεται σκίτσο σε χαρτί και απολαύστε τη διαδικασία δημιουργίας του στα μέτρα σας. 

Η τέχνη του χειροποίητου νυφικού ξεκινάει από τον σχεδιασμό και τελειώνει με την τέλεια εφαρμογή του πάνω στο σώμα της νύφης.

«Μπορώ να δώσω μορφή στο νυφικό που ονειρεύεται κάθε κοπέλα» λέει η Βικτώρια Χαραλαμπίδου και το εννοεί. Με γνώση, συσσωρευμένη εμπειρία ετών, υπομονή, φαντασία, μα πάνω απ’ όλα με αγάπη για τις νύφες, είναι πάντα εκεί, πρόθυμη, χαμογελαστή και ήρεμη για να δημιουργήσετε μαζί, βήμα βήμα το νυφικό σας. Να συζητήσετε τις επιλογές, να σας προτείνει λύσεις και ιδέες, να σας βγάλει από διλήμματα, να σας γνωρίσει και να ράψει ένα ονειρεμένο νυφικό ακριβώς πάνω στα μέτρα σας και στο γούστο σας…

H ομάδα του ατελιέ Solo Victoria.H Βικτώρια Χαραλαμπίδου.

Διαβάστε επίσης…