Δυο μέρες πριν τα Oscars και το πιο μεγάλο και εντυπωσιακό κόκκινο χαλί της χρονιάς το μυαλό μας τρέχει στα εντυπωσιακά φορέματα που κάθε φορά επιλέγουν οι stars! Και αν βρισκόμαστε και σε προετοιμασίες γάμου δεν είναι λίγες οι φορές που κάποια από αυτά τα φορέματα μας θυμίζουν και μας εμπνέουν για το πως θα ήταν για μας το ιδανικό νυφικό. Στις φετινές όμως Χρυσές Σφαίρες η γλυκιά Kristen Wiig τόλμησε και πήγε ένα βήμα παρακάτω και δεν διάλεξε απλά ένα λευκό φόρεμα αλλά ένα πραγματικό νυφικό για την εμφάνισή της στα βραβεία.

 Yes I do Oscar 2015

Η γνωστή, από την ταινία Bridesmaids, ηθοποιός φόρεσε ένα νυφικό από την νέα νυφική συλλογή της Delphine Manivet και εντυπωσίασε τους πάντες με την απλότητα και την νεανικότητα που εξέπεμπε. Γιατί όπως έχει πει και η ίδια η Delphine Manivet μιλώντας για τα νυφικά της, δεν χρειάζονται υπερβολές “The dress should be a girl’s only make-up”!

Αν σας αρέσει το “νυφικό” της Kristen Wiig, εμείς το λατρέψαμε, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά και στις υπόλοιπες νέες δημιουργίες της Γαλλίδας Delphine Manivet. Με την νεανική της ενέργεια και τη μοντέρνα της διάθεση η Manivet δημιουργεί νυφικά  με μόνο σκοπό να κάνει τις νύφες να αισθάνονται ο εαυτός τους αλλά και ακόμη πιο όμορφες! Σας δίνουμε μια ιδέα της νέας της συλλογής και σας προτρέπουμε να επισκεφτείτε την σελίδα της εδώ  για περισσότερες λεπτομέρειες…

03 - yes i do - Από το Νυφικό Atelier της Delphine Manivet...στο Hollywood και το Κόκκινο Χαλί

04 - yes i do - Από το Νυφικό Atelier της Delphine Manivet...στο Hollywood και το Κόκκινο Χαλί

05- yes i do - Από το Νυφικό Atelier της Delphine Manivet...στο Hollywood και το Κόκκινο Χαλί

06- yes i do - Από το Νυφικό Atelier της Delphine Manivet...στο Hollywood και το Κόκκινο Χαλί

Από την Ευαγγελία Σιγάλα