Βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης, και οι ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές νύφες ετοιμάζονται σιγά σιγά, βρήκαμε τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα νυφικά την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 και σας τις παρουσιάζουμε μια προς μια.

Για να ξέρετε πώς θα κινηθείτε λοιπόν…

Φιόγκοι: Μεγάλοι, ανάλαφροι κι εντυπωσιακοί, κατά προτίμηση στο πίσω μέρος, όπως σε αυτό το νυφικό που φέρει την υπογραφή της Carolina Herrera.

wedding-dress-trends-spring-2017-1

Το πέπλο ενσωματώνεται στο νυφικό δημιουργώντας δύο διαφορετικά επίπεδα αλλά και στυλ. Στενό σε mermaid γραμμή και κοντό με κίνηση. Το αποτέλεσμα ιδιαίτερα θηλυκό, κομψό και πρωτότυπο, όπως σε αυτό το νυφικό Marchesa.

wedding-dress-trends-spring-2017-2

Ανάλαφροι κυματισμοί από πάνω ως κάτω, όπως σε αυτό το νυφικό του οίκου Oscar de la Renta, για τις νύφες που θέλουν να έχουν αέρινη κίνηση.

wedding-dress-trends-spring-2017-3

Χρώμα, χρώμα, χρώμα. Όχι μόνο στις αποχρώσεις του μπεζ, αλλά και του ροζ ή μωβ, όπως σε αυτό το νυφικό του Naeem Khan.

wedding-dress-trends-spring-2017-4

Επιβλητικές, αέρινες κάπες όπως αυτή του οίκου Galia Lahav Haute Couture, για παραμυθένιες και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

wedding-dress-trends-spring-2017-5

Φτερά ραμμένα πάνω στο φόρεμα, όπως σε αυτό Christian Siriano for Kleinfeld, για νύφες που θέλουν να παίξουν στον γάμο τους ή να κάνουν μια δεύτερη, πιο τολμηρή εμφάνιση στη δεξίωση.

wedding-dress-trends-spring-2017-6

Ανθισμένα τρισδιάστατα λουλούδια για ρομαντική διάθεση που ξεχειλίζει, και ονειρεμένα νυφικά όπως αυτό της Monique Lhuillier.

wedding-dress-trends-spring-2017-7

Βαθύ ντεκολτέ που ισορροπεί με παραδοσιακές γραμμές, όπως σε αυτό το Lela Rose νυφικό, ώστε να μην είναι προκλητικό το αποτέλεσμα.

wedding-dress-trends-spring-2017-8

Σε αυτό το νυφικό που φέρει την υπογραφή του Angel Sanchez, το πάνω μέρος θυμίζει το κόψιμο που έχουν τα αθλητικά μπλουζάκια. Κι όμως αναδεικνύει τόσο όμορφα τους γυναικείους ώμους και εξασφαλίζει άνεση στη νύφη.

wedding-dress-trends-spring-2017-9

Φαρδιά, ρομαντικά μανίκια όπως σε αυτό το Romantique by Claire Pettibone νυφικό, για τις νύφες που αγαπούν τις 70s αναφορές.

wedding-dress-trends-spring-2017-10

Πηγή: www.stylemepretty.com

Από την Εύα Ανυφαντή