Σκέφτεστε να πρωτοτυπήσετε και να διαλέξετε το νυφικό σας online, αλλά διστάζετε; Δεν υπάρχει λόγος να έχετε δεύτερες σκέψεις, κάντε το! Η αγορά του νυφικού σας online έχει πολλά οφέλη με κυριότερα την ποικιλία των σχεδίων που μπορείτε να βρείτε και τις οικονομικότερες τιμές. Φυσικά, όμως, υπάρχουν και μερικοί κανόνες που πρέπει να έχετε κατά νου πριν πάρετε την τελική σας απόφαση και πατήσετε το κουμπί “Buy”…

wedding dress online 02

Κανόνας 1ος:

Πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά τις διαστάσεις σας, πιο συγκεκριμένα τις διαστάσεις του στήθους, της μέσης και των γοφών σας ώστε το φόρεμα που θα διαλέξετε να φαίνεται κομμένο και ραμμένο πάνω σας.

Κανόνας 2ος:

Εξοικειωθείτε με τα υφάσματα και τα υλικά. Πηγαίνοντας σε έναν οίκο νυφικών έχετε τη δυνατότητα να αγγίξετε το μεταξωτό νυφικό και να αισθανθείτε την απαλότητά του στα δάχτυλά σας αλλά αγοράζοντας το φόρεμά σας “εξ’ αποστάσεως” χάνετε αυτήν τη δυνατότητα… εξοικειωθείτε, λοιπόν, με τα διάφορα υφάσματα  για να μπορείτε να φανταστείτε πως αυτά θα αντιδρούν στις κινήσεις σας και πως θα τα αισθάνεστε πάνω σας.

wedding dress online 01

Κανόνας 3ος:

Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική που ακολουθεί το online κατάστημα μιας και υπάρχει περίπτωση τα έξοδα αποστολής να ξεπερνούν ακόμη και την τιμή του νυφικού, ή να μην σας δίνετε η δυνατότητα επιστροφής του φορέματος σε περίπτωση που το φόρεμα που θα λάβετε δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Κανόνας 4ος:

Προσέξτε τις λεπτομέρειες στην περιγραφή του νυφικού που έχετε διαλέξει. Αν και η περιγραφή του κάθε νυφικού μπορεί να περιέχει πολλές “τεχνικές” λεπτομέρειες, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ακριβώς τι πρόκειται να παραγγείλετε, τι υφάσματα έχουν χρησιμοποιηθεί, τι εφαρμογή έχει, που και από ποιον έχει ραφτεί.

Από την Ευαγγελία Σιγάλα