Σε σκέφτομαι τη στιγμή που δέχτηκες την πρόταση γάμου και είπες το μεγάλο «ναι». Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ζούσες στη συνέχεια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ IMDB “THE NOTEBOOK”

Τα γκρίζα σύννεφα εμφανίστηκαν με τους πρώτους περιορισμούς και την πρώτη καραντίνα. Σκέφτηκες το σενάριο να ακυρώσεις τον γάμο, αλλά τίποτα μέσα σου δεν πίστευε πως κάτι τέτοιο πράγματι θα συνέβαινε.

Και μετά ήρθαν τα σκληρά μέτρα, τα κρούσματα, οι κυβερνητικές ανακοινώσεις και οι πρώτοι σοβαροί περιορισμοί στα άτομα, στη διαδικασία της πρόβας νυφικού, οι αλλαγές στα catering και τα άτομα ανά τ.μ. στην εκκλησία.

Και πάλι προσπάθησες να διατηρήσεις την ψυχραιμία και το χαμόγελό σου. Και μιλούσαμε στο Instagram του «Yes I Do» και, μέσα από τα Instagram Live, κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να διατηρήσουμε το ηθικό ακμαίο.

Φωτογραφία / Dimitry Zub (PEXELS)

Στο τέλος της περσινής άνοιξης όμως αποφάσισες τελικά να ακυρώσεις. Το είπαμε «μεταφορά ημερομηνίας», αλλά εσύ μέσα σου υπέφερες. Δεν το είχες φανταστεί έτσι. Η πιο ευχάριστη στιγμή της κοινής σας ζωής είχε μετατραπεί σε ένα σενάριο που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα γραφτεί στις επόμενες σελίδες του.

Το καλοκαίρι πέρασε –κάποιες πήραν την απόφασ ηνα ρισκάρουν και καλά έκαναν, γιατί έγιναν υπέροχοι γάμοι– και μία ακόμα «μαχαιριά» σε πέτυχε. Μήπως δεν έπρεπε να είχες μεταφέρει την ημερομηνία για το 2021; Νέες σκέψεις σε κατέκλυσαν βλέποντας στο Instagram Feed σου να πραγματοποιούνται γάμοι έστω και με 100 άτομα.

Πήρες βαθιά ανάσα για να υποδεχθείς το φθινόπωρο. Δεν μπορεί, το εμβόλιο, τα νέα φάρμακα, η τεχνογνωσία θα έφερναν αλλαγές και το τοπίο θα «έστρωνε» το 2021.

Όλες οι ελπίδες γκρεμίστηκαν, αφού οι μήνες πουακολούθησαν βρήκαν την αγορά «παγωμένη», τους επαγγελματίες του γάμου σε pause και τις νύφες του ’20, που έγιναν νύφες του ’21, να μην ξέρουν τι να σκεφτούν. Τι να προγραμματίσουν και τι να ονειρευτούν…

Σήμερα, μια ανάσα πριν από τη μεταφορά της ημερομηνίας του γάμου σου για δεύτερη φορά, πήρες εντέλει την απόφαση να προχωρήσεις. Και να πεις ένα ακόμα, μεγάλο «ναι», ένα «ναι» δύσκολο, που όμως θέλω να σου υποσχεθώ πως θα είναι το ομορφότερο «ναι» που είπες ποτέ.

Οι γάμοι φέτος θα είναι διαφορετικοί και καμία πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει με ακρίβεια και σιγουριά. Το μόνο που μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα είναι πως, επειδή το μελέτησες, το σκέφτηκες, πήρες αποφάσεις και τις άλλαξες και ξαναπήρες αποφάσεις και πάλι τις τροποποίησες, πλέον είσαι συνειδητοποιημένη και «ετοιμοπόλεμη» νύφη! Είσαι μια νύφη δυνατή και δυναμική, μια νύφη ατρόμητη, που, nomatter what, φέτος θα ζήσει το όνειρό της.

Και είμαστε μαζί σου!

Yes I Do Note: Ανέβασε τις φωτογραφίες του «ηρωικού» σας γάμουστο Instagram και κάνε μας tag @yesidogr για να τις κάνουμε repost! Θα είναι σαν να είμαστε εκεί να γιορτάζουμε μαζί σας!

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

nyfi_covid.jpg

Must Read:

Μυρτώ Κάζη | Οι προβλέψεις μου για τους γάμους του 2021

Η Μυρτώ Κάζη γράφει για τη νέα, διαφορετική αλλά τόσο συναρπαστική wedding χρονιά του 2021 στο editorial του νέου τεύχους

Covid-19: 3+1 εκκλησίες με μεγάλα προαύλια για περισσότερη ασφάλεια

Most Popular:

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Οι 10 βασικές υποχρεώσεις της κουμπάρας!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!