Στο Yes I Do λατρεύουμε να κάνουμε flashback σε γάμους αγαπημένων ανθρώπων. Είναι σαν να τους ζούμε ξανά ή μάλλον καλύτερα σαν να είμαστε καλεσμένοι και εμείς και να βιώνουμε όλο το μυστήριο από την αρχή. Σήμερα γυρίζουμε τον χρόνο πίσω 20 χρόνια μιας και σαν σήμερα η Μαρίνα Κουταρέλλη, ιδιοκτήτρια της Communication Lab & Πρόεδρος του Spetses Mini Marathon & Spetsathlon παντρεύτηκε τον κοσμοπολίτη Γιώργο Καράμπελλα σε έναν γάμο που τα είχε όλα.

WEDDING ATTIRE

Ο γαμπρός chic και λαμπερός μέσα στο Gucci sur mesure tuxedo του δεν σταμάτησε να χαμογελά, ενώ η Μαρίνα Κουταρέλλη εντυπωσίασε τους 500 καλεσμένους με το minimal vintage φόρεμα που έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Gianfranco Ferré. Η γνωστή επιχειρηματίας μέχρι την ημέρα του γάμου δεν γνώριζε πως ακριβώς θα ήταν το νυφικό της, αφού ο Γιώργος Καράμπελλας – πάντα μπροστά από την εποχή του – το είχε διαλέξει μόνος του σε ένα ταξίδι στο Παρίσι με σκοπό να της το παρουσιάσει την ημέρα του γάμου. Και αυτό ακριβώς έκανε! Το bridal look ολοκλήρωσε με ένα πέπλο από τούλι, δημιουργώντας ένα πανέμορφο αποτέλεσμα.

DETAILS 

  • Τη διακόσμηση του γάμου – με θέμα την ελιά – είχε επιμεληθεί ο ίδιος ο Γιώργος Καράμπελλας, ο οποίος ασχολήθηκε πολλούς μήνες με το project, προσθέτοντας τη μοναδική του αισθητική σε κάθε λεμπτομέρεια.
  • Ο γάμος τελέστηκε παραμονή των γενεθλίων της Μαρίνας ένα χρόνο μετά την ρομαντική πρόταση που είχε πραγματοποιηθεί στο Πόρτο Χέλι!

Aς απολαύσουμε μαζί το wedding album!

Σήμερα στο Molos House στο Πόρτο Χέλι, το αγαπημένο ζευγάρι θα γιορτάσει τα 20 χρόνια γάμου με ένα μοναδικό πάρτι!

Let the party begins!