Έχετε ποτέ αναλογιστεί πόσο πολύπλοκη έχει γίνει η καθημερινότητά μας; Bιαζόμαστε, σκεφτόμαστε, εκτελούμε. Και επαναλαμβάνουμε. Αλλά τελικά απολαμβάνουμε; Τι σημαίνει για εσένα να ζεις καλύτερα; Να διαχειρίζεσαι το άγχος. Να έχεις ορμή και ζωντάνια. Να χαίρεσαι τη ζωή με όλες σου τις αισθήσεις. Όλα αυτά που έχουμε ανάγκη και θεωρούμε ως δεδομένα, αλλά πολλές φορές θα θέλαμε να τα απολαμβάνουμε λίγο περισσότερο.

Η LALITA είναι εδώ για να σου προσφέρει τον βηματισμό προς την καλύτερη ζωή σου. Η νέα γυναικεία πλατφόρμα υπηρεσιών, εμπειριών & προϊόντων που δημιουργήθηκε για να σε βοηθήσει να αλλάξεις τον συνηθισμένο ρυθμό σου και να μάθεις να απελευθερώνεσαι ολοένα και περισσότερο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βασιλική Τσαντίλα, Femininity Coach και η δημιουργός της LALITA, αποφάσισε 6 χρόνια πριν να μοιραστεί όλα όσα γνώρισε, έμαθε και ένιωσε μέσα από την προσωπική της διαδρομή και το πολύπλευρο ταξίδι εκπαίδευσής της, σχετικά με την ολιστική προσέγγιση της θηλυκότητας. Να μοιραστεί εμπειρίες που τιμούν το σώμα και το πνεύμα και μέσα από τις αξίες της καθοδήγησης, της σύνδεσης και της ανακάλυψης να δημιουργήσει την κοινότητα της LALITA. Έξι χρόνια μετά, με εκατοντάδες γυναίκες, χιλιάδες συναντήσεις και αμέτρητα χαμόγελα ικανοποίησης, η LALITA εξελίσσεται σε μια διαφορετική πλατφόρμα υπηρεσιών & προϊόντων, για να σε βοηθήσει να κάνεις τα πράγματα πιο συνειδητά, πιο παθιασμένα, ολοκληρωτικά.

LALITA: Ευεξία & Εξέλιξη. Αποδοχή & Διαφορετικότητα. Θηλυκότητα & Αισθητική.

Η LALITA δεν είναι ακόμα ένα mindful story. LALITA σημαίνει να αφήνεις πίσω σου τη στασιμότητα. Να επιλέγεις συνειδητά, να δημιουργείς, να κινείσαι με καθαρό μυαλό, ανοιχτή καρδιά και όλες τις αισθήσεις σου να σε οδηγούν.

Η LALITA επιλέγει να κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Με νέα ματιά ακολουθεί αέναα την αλλαγή, ικανοποιεί τη δίψα για γνώση και σε οδηγεί να ακούσεις τις πραγματικές σου ανάγκες, αναπτύσσοντας την εμπιστοσύνη και τον αυτοσεβασμό. Δίνοντας νέο νόημα στη λέξη «ομορφιά», σου προσφέρει καθοδήγηση, εμπειρίες, retreats και προϊόντα με σκοπό να βάλεις την απόλαυση στο κέντρο της ζωής σου. Να αποδεχθείς τον εαυτό σου, να εμβαθύνεις στη γυναικεία σου φύση για να βρεις τη σύνδεση με τους γύρω σου.

Βασισμένη στην ολιστική προσέγγιση της απόλαυσης, αγκαλιάζει σώμα και πνεύμα με εμπειρίες που θα σου αλλάξουν τη ζωή. Και ξεδιπλώνει αυτή την προσέγγιση μέσα από 3 διαφορετικούς πυλώνες:

GUIDANCE: Με έμφαση στην ανάγκη ολοκληρωμένης προσωπικής καθοδήγησης και με γνώμονα την ευεξία και την εξέλιξη, η Βασιλική με 1:1 sessions και πιστοποιημένα εργαλεία coaching, σε βοηθά να εμβαθύνεις σε όλα όσα σε απασχολούν. Να κάνεις συνειδητά βήματα με καθαρό μυαλό, ανοιχτή καρδιά και με τη σωματική και πνευματική σου υγεία να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο. Η διαχείριση του stress και των διαταραχών ύπνου, η ενίσχυση και αποκατάσταση της σεξουαλικότητας, η ενίσχυση της σχέσης με την αυτό-εικόνα και το περιβάλλον. Είτε επιλέξεις ένα session 70’ για άμεση αναδιοργάνωση και αποφόρτιση, είτε 12 session pack, το σίγουρο είναι πως θα έχεις κάνει το πρώτο βήμα για να κατακτήσεις την πιο ισορροπημένη απολαυστική καθημερινότητα, σε σωματικό, πνευματικό και νοητικό επίπεδο. Κάθε συνεδρία, ένα βήμα με προορισμό την καλύτερη ζωή σου.

CONNECTION: Με περισσότερα από 100 retreats, 200 workshops, ομαδικές συναντήσεις και 500 συμμετοχές στο ενεργητικό της, η LALITA ξέρει να δημιουργεί τις πιο μοναδικές ομαδικές all-female εμπειρίες. Oμαδικές δράσεις, workshops βιωματικής μάθησης, masterclasses, corporate team building εμπειρίες εντός πόλης και μεταμορφωτικά retreats, όλα μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στο σώμα και στο πνεύμα σου. Η LALITA γνωρίζει τι χρειάζεται και συνεχίζει με το ίδιο πάθος να οραματίζεται και να δημιουργεί εμπειρίες που δίνουν μια νέα ματιά. Σε βοηθά να βιώσεις πώς η ανεμελιά, το μοίρασμα, ο αποκλειστικός χρόνος αφιερωμένος στον εαυτό σου, οι bodyful πρακτικές και τα self love rituals μπορούν να σε φέρουν ακόμα πιο κοντά στο σώμα και το πνεύμα σου. Για να επιστρέψεις στην καθημερινότητα, παρούσα, ανανεωμένη, ολόκληρη.

DISCOVERY: Αποκαλύπτοντας σχολαστικά επιλεγμένα και ασφαλή Pleasure Toys & Accessories για να αφυπνίσεις την απόλαυση και να αναζωπυρώσεις τον ενθουσιασμό σου. State of the Art αντικείμενα & Limited Edition συλλογές & homeware για τη γυναικεία σου αυτοφροντίδα και αισθησιακή εξερεύνηση, δίνουν ένα νέο νόημα στη λέξη «ομορφιά». Ικανοποιώντας όλες τις αισθήσεις πέρα από περιορισμούς και στερεότυπα, σε βοηθούν να βρεις ξανά την έννοια της απόλαυσης και της ισορροπίας μέσα από τη θηλυκή σου υπόσταση. Eδώ κάθε επιθυμία γίνεται πραγματικότητα, κάθε αίσθηση κορυφώνεται.

Η LALITA είναι εδώ για να σε οδηγήσει στο δικό σου better living

Να σου προσφέρει εμπειρίες που θα συμβάλλουν στη βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σου και θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Να σου δείξει με τον δικό της μοναδικό τρόπο ότι το Well-Being & το Self care είναι η απόλυτη ανάγκη και η μεγαλύτερη τάση της εποχής.

«H νέα γυναικεία πλατφόρμα www.lalita.gr δημιουργήθηκε από την ανάγκη μου να ζήσω καλύτερα. Έχοντας αφιερώσει τα τελευταία χρόνια της ζωής μου στην αναζήτηση και την εκπαίδευση, επιθυμία μου είναι να βοηθήσω κάθε γυναίκα να πετύχει αρμονία πνεύματος και σώματος, μεγαλύτερη ισορροπία, ευεξία, υγεία και προσωπική ανάπτυξη. Μέσα από σύγχρονα εργαλεία coaching, διαλογισμούς αλλά και έκφραση μέσα από την τέχνη και τον χορό, θέλω να την οδηγήσω σε ένα νέο ταξίδι απελευθέρωσης. Γιατί μέσα από την καθοδήγηση, τη σύνδεση και την ανακάλυψη, αξίες στις οποίες βασίστηκε η δημιουργία της LALITA, γινόμαστε οι γυναίκες που βιώνουμε την καλύτερη ζωή μας», δηλώνει η Βασιλική Τσαντίλα.

Αν αναζητάς κι εσύ το δικό σου better living, γίνε μέρος της LALITA κοινότητας. Αν θες να λαμβάνεις το πιο exclusive υλικό και να μαθαίνεις πρώτη για τα limited edition προϊόντα και υπηρεσίες της LALITA, επισκέψου:

Site: www.lalita.gr

Instagram: @lalita_greece

Βασιλική Τσαντίλα, Femininity Coach

Feminine Somatic Mentor

Ayurvedic Health Counselor

Sex Coach trainee

Εκπαιδεύσεις-Πιστοποιήσεις

  • Sex Coach (2023-present)
  • Feminine Somatic Mentor training (2022-present)
  • Daring to Rest facilitator-guided meditation system for women’s bodies-certification (2021-2022)
  • Vaginal Steaming and pelvic floor health facilitator training (2021)
  • Ayurvedic Health Counselor training (2020-2022)
  • Qoya teacher-movement as medicine for women-training (2018-2019)
  • Hatha Yoga Teacher certification (2018)

RELATED POSTS