Οι βέρες είναι το τέλος ενός ταξιδιού και η αρχή ενός άλλου. Υποδηλώνουν την αγάπη και τη δέσμευση που έχετε για τον σύντροφό σας και εκείνος για εσάς. Αναμφίβολα, το πιο προφανές σύμβολο που σχετίζεται με τις βέρες είναι ο κύκλος. Αυτό το σχήμα αντιπροσωπεύει τις έννοιες της αιωνιότητας, του απείρου, του διαχρονικού και της ολότητας. Όπως ο κύκλος δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, το ίδιο ισχύει και για την αγάπη σας!

Φωτογραφία από Tiko Giorgadze (Unsplash)

Η επιλογή της κατάλληλης βέρας για εσάς είναι μια διαδικασία που απαιτεί να αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο των γαμήλιων προετοιμασιών, καθώς αυτό θα είναι το δαχτυλίδι που θα κοσμεί τα δάχτυλά σας από εδώ και στο εξής. Για να σας διευκολύνουμε, συγκεντρώσαμε τις 10 πιο εντυπωσιακές βέρες της ταλαντούχας σχεδιάστριας Κατερίνας Κουλουμπούρου από την KK Jewelry Lab. Πρόκειται για δημιουργίες που τιμούν την έννοια του design και της αξίας στο κόσμημα αλλά και τις επιθυμίες όσων την εμπιστεύονται.

Βέρες από λευκόχρυσο και ροζ χρυσό Κ18Βέρες από λευκόχρυσο Κ18 με ματ όψη, που στην ένωσή τους σχηματίζουν μια καρδιάBέρες από χρυσό Κ18 με ματ φινίρισμαΒέρα από χρυσό Κ18Βέρες από λευκόχρυσο και ροζ χρυσό Κ18Βέρες από λευκόχρυσο Κ18 με μαύρο επιπλατίνωμα και χρυσό Κ18Βέρες από χρυσό Κ18 με διαμάντι κοπής μπριγιάνΒέρες από λευκόχρυσο και χρυσό Κ18Βέρες από λευκόχρυσο και χρυσό Κ18 σφυρήλατες με ματ φινίρισμαΒέρες από λευκόχρυσο Κ18 με μαύρο επιπλατίνωμα και ροζ χρυσό Κ18

Most Read:

KK Jewelry Lab | Η Haute Joaillerie στο πιάτο σας!

KK Jewelry Lab by Katerina Kouloubourou | Κοσμήματα για μοναδικές wedding εμφανίσεις με χαρακτήρα

Η KK Jewelry Lab προτείνει ξεχωριστά κοσμήματα για τις festive περιστάσεις της περιόδου των Χριστουγέννων

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!