They make the jewelry,  you make the memories!

Χειροποίητα μονόπετρα, tailor made βέρες, φίνες γραμμές και εμπνευσμένη αισθητική. Η ομάδα της ΚΚ Jewelry Lab δημιουργεί κοσμήματα που θα πουν μια υπέροχη ιστορία. Τη δική σας.  Συναντήσαμε την Creative Director της ΚΚ,  Κατερίνα Κουλουμπούρου και μιλήσαμε για βέρες, μονόπετρα, εκλεκτές πρώτες ύλες και πολύτιμες πέτρες.

Yes I do KK Jewelry lab 15

Wedding Ring Choice

Design, σωστή εφαρμογή και κόστος είναι ο συνδυασμός των στοιχείων που πρέπει να λάβει το ζευγάρι υπόψην του κατά την επιλογή των βερών.  Μην ξεχνάτε πώς πρόκειται για ένα κόσμημα, τόσο για τον άνδρα, όσο και τη γυναίκα, που προορίζεται να φορεθεί για μια ζωή. Το βάρος του χρυσού και η ενδεχόμενη επιλογή πετρών καθορίζουν ανάλογα και την τελική τιμή.

Yes I do KK Jewelry lab 2

Wedding Ring Trends

Φέτος, οι βέρες χαρακτηρίζονται από διακριτικότητα, εμπλουτισμένη σε κάποιες περιπτώσεις με ένα στοιχείο που θα τις κάνει ιδιαίτερες. Μια ενδιαφέρουσα γραφή στην πλάγια πλευρά, μια όμορφη πέτρα σε ιδιαίτερο σημείο ή ένα χαραγμένο σύμβολο που μπορεί να σημαίνει πολλά για το ζευγάρι και τίποτα για εμάς τους υπόλοιπους, κάνουν τις φετινές βέρες ξεχωριστές.

Yes I do KK Jewelry lab 1

Yes I do KK Jewelry lab 10

Wedding Ring Design & Metal

Δεν υπάρχει «κανόνας» για την ομοιότητα των βερών. Θεωρούμε άλλωστε απολύτως φυσικό και από πλευράς διαστάσεων, το γυναικείο χέρι να δέχεται ένα πιο λεπτεπίλεπτο κόσμημα σε σχέση με το ανδρικό. Ροζ χρυσός 18Κ για τη γυναίκα και λευκόχρυσος 18Κ με μαύρο επιπλατίνωμα για τον άνδρα είναι ένας υπέροχος συνδυασμός που τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Yes I do KK Jewelry lab 3

Yes I do KK Jewelry lab 5

Wedding Ring Size

Ένας εύκολος τρόπος είναι να «δανειστείτε» ένα δαχτυλίδι που φοράει η αγαπημένη σας στο ίδιο δάχτυλο και να μετρήσετε την εσωτερική περίμετρο ή να το φέρετε σε εμάς,  φροντίζοντας ωστόσο να το επιστρέψετε στη θέση του πριν το καταλάβει… Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας (kkjewelrylab.com/e-shop) μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε έναν απλό οδηγό για το μέγεθος δαχτυλιδιών που φτιάξαμε για εσάς, ώστε να κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη!

Yes I do KK Jewelry lab 4

Yes I do KK Jewelry lab 11

Μονόπετρα

Στα μονόπετρα, ο «βασιλιάς» συνεχίζει να είναι το διαμάντι κοπής μπριγιάν, υπάρχει όμως και η τάση να χρησιμοποιούνται διαφορετικές κοπές πετρών, όπως τρίγωνες (triangle), οβάλ, cushion shape, emerald cut και heart shape.

Ο ορίζοντας της αισθητικής των ανδρών έχει ανέβει πλέον επίπεδο και ως αποτέλεσμα, επιλέγονται εκτός από τα κλασσικά μονόπετρα, πιο μοντέρνα σχέδια δαχτυλιδιών με μια πέτρα ή συνδυασμό περισσότερων, χρωματιστοί πολύτιμοι λίθοι για τους πιο τολμηρούς, ενώ μια τάση που θα δούμε αρκετά τα επόμενα χρόνια, είναι ένα όμορφο διαμάντι μπριγιάν για να κρεμαστεί στο λαιμό ως μενταγιόν και όχι με τη μορφή δαχτυλιδιού!

Yes I do KK Jewelry lab 7

Yes I do KK Jewelry lab 13

Yes I do KK Jewelry lab 6

Yes I do KK Jewelry lab 12

Protection & Preservation

Παρακαλούμε μη μαγειρεύετε φορώντας το μονόπετρό σας! Δεν θα σας πούμε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Drew Barrymore, η οποία βουτάει το μονόπετρό της μέσα σε ένα ποτήρι vodka (!), αλλά μια απλή περιποίηση με ζεστό νερό και απαλό βούρτσισμα με μια οδοντόβουρτσα σίγουρα θα ήταν αρκετή. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για προϊόντα υψηλής κοσμηματοποιίας, που απαιτούν προσοχή και φροντίδα. Είναι πολύ σημαντικό να ελέγχετε τη σταθερότητα της πέτρας πάνω στο σκελετό του δαχτυλιδιού και να επισκέπτεστε το κοσμηματοπωλείο που εμπιστεύεστε για ένα τυπικό έλεγχο σε ετήσια βάση. H KK Jewelry Lab προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία καθαρισμού του μονόπετρου στους πελάτες της, στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης after sales υποστήριξης.

Yes I do KK Jewelry lab 16

We say…

Yes I do: στο ιδιαίτερο και διαφορετικό!

No I don’t:  στα κλισέ!

Yes I do KK Jewelry lab 14

Yes I do info

Η ΚΚ Jewelry Lab έχει 35 χρόνια ιστορίας στο χώρο της υψηλής κοσμηματοποιΐας. Κάθε στάδιο της παραγωγής των κοσμημάτων επιβλέπεται, τόσο από την Κατερίνα Κουλουμπούρου, Creative Director της KK Jewelry Lab, όσο και από έμπειρους, εξειδικευμένους τεχνίτες, από τη στιγμή της επιλογής των πρώτων υλών, μέχρι την ολοκλήρωσή τους. Σημαντικό πλεονέκτημά της είναι η bespoke υπηρεσία της, όπου η ομάδα της δημιουργεί κοσμήματα ακριβώς όπως εσείς τα φαντάζεστε! Το ταξίδι ξεκινάει με ένα ραντεβού στο Lab, όπου συζητάτε την αρχική σας έμπνευση και τις ιδέες σας. Όταν καταλήξετε στο σχέδιο, τις πέτρες και το μέταλλο, η έμπνευση γίνεται πράξη για τη δημιουργία και παράδοση ενός κοσμήματος που αφηγείται τη δική σας μοναδική ιστορία.

OK KK

OK KK2