Οι  λέξεις διαμάντι και  πρόταση γάμου πήγαιναν για πολλά χρόνια χεράκι χεράκι. Τα κλισέ όμως όσο περνάει ο καιρός καταρρίπτονται, τα νέα ζευγάρια επιδιώκουν να βρίσκουν οικονομικότερες λύσεις αλλά και πιο φρέσκιες και μοντέρνες ιδέες αφήνοντας έτσι στην άκρη την κλασική λύση του διαμαντιού και επιλέγοντας κομμάτια πιο κοντά στο προσωπικό τους στυλ.

Εμείς επιλέξαμε 6 ξεχωριστά engagement rings και σας τα παραθέτουμε και παρόλο που γνωρίζουμε πως το δαχτυλίδι δε έχει εποχή, εμείς επιδιώξαμε να συγκεντρώσουμε  αυτά που μας θυμίζουν κάτι από καλοκαίρι και Αυγουστιάτικους όρκους αγάπης με φόντο την πανσέληνο.

1. Αν ονειρεύεστε ένα γάμο αλά ιταλικά και αγαπάτε τα ζαφείρια αυτό είναι το κατάλληλο δαχτυλίδι για εσάς! Εμπνευσμένο από τις Ιταλικές βραδιές στο Capri, κομψό και καλοφτιαγμένο θα κλέψει την καρδιάς σας από το πρώτο λεπτό.

yesido_veres_1

Βρείτε το εδώ.

2. Υπέροχη και οικονομική επιλογή αυτή του παρακάτω δαχτυλιδιού. Η σύνθεση από πυρίτη και ροζ χρυσό θα τραβήξει όλα τα μάτια πάνω του. Βρείτε το εδώ.

yesido_veres_2

3. Για εσάς που δε θέλετε να φορέσετε πέτρα στο δάχτυλό σας, εντοπίσαμε μια πολύ κομψή και παράλληλα οικονομική εναλλακτική ώστε να ξεφύγετε εντελώς από τα πλαίσια του κλασικού δαχτυλιδιού πρότασης γάμου. 14k και κομψό σχέδιο κόμπου θα το βρείτε εδώ!

yesido_veres_3

4. Αν πάλι αγαπάτε τα πιο έντονα σχέδια και τα statement κομμάτια τότε σας προτείνουμε ένα δαχτυλίδι από ροδονίτη και χρυσό. Η συγκεκριμένη πέτρα παίρνει το όνομά της από το ρόδο και γι ‘αυτό έχει και το συγκεκριμένο χρώμα. Θα το βρείτε εδώ και θα το αγαπήσετε από την πρώτη στιγμή!

yesido_veres_4

5. Για τις πιο ρομαντικές προτείνουμε λευκόχρυσο και διάφανο ζαφείρι. Μικρό και κομψό είναι τόσο όσο χρειάζεται για να δηλώσει όλα όσα δηλώνει ένα δαχτυλίδι που συνοδεύει μια πρόταση γάμου. Βρείτε το εδώ !

yesido_veres_5

6. Αφήσαμε για το τέλος ένα δαχτυλίδι που μας θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι αλλά και φυσικά αυτό που θεωρούμε το πιο ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Μοναδικό κομμάτι από φύλλο χρυσού και πέρλα Keshi θα το βρείτε εδώ!

yesido_veres_6

Photos: Huffington Post

Από τη Μαρία Κόφου