Καθαρότητα, αγνότητα, ομορφιά. Τα εκλεπτυσμένα μονόπετρα με τα μπριγιάν και τις πολύτιμες πέτρες και οι ιδιαίτερες βέρες της KK Jewelry Lab που μοιάζουν να έχουν αναδυθεί μέσα από τον στύλο του ανθισμένου ανθούριου, σε αυτό το natural editorial γίνονται ο καθρέφτης των αληθινών συναισθημάτων αγάπης. Τα μοναδικά κοσμήματα της σχεδιάστριας Κατερίνας Κουλουμπούρου αντικατοπτρίζουν την ειλικρινή ένωση δύο ανθρώπων, τον αγνό έρωτα, συμβολίζοντας το αβίαστο και παντοτινό «σ’ αγαπώ».

Μονόπετρα 18Κ με μπριγιάν και πολύτιμες πέτρες σε χρυσό, ροζ χρυσό και λευκόχρυσο. Βέρες 18Κ σε χρυσό, ροζ χρυσό και λευκόχρυσο.

Η bespoke υπηρεσία της ΚΚ Jewelry Lab σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το μονόπετρο των ονείρων σας. Αλλάζοντας το βάρος της κάθε πέτρας σε καράτια, μπορείτε να αποκτήσετε το δαχτυλίδι που συμβαδίζει με την αισθητική και το budget σας! 

Μονόπετρα 18Κ με μπριγιάν και πολύτιμες πέτρες σε χρυσό, ροζ χρυσό και λευκόχρυσο. Βέρες 18Κ σε χρυσό, ροζ χρυσό και λευκόχρυσο.

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

kk_jewelry_1.jpg

Must Read:

KK Jewelry Lab by Katerina Kouloubourou: One-of-a-kind δαχτυλίδια αρραβώνα και αριστοτεχνικά σχεδιασμένες βέρες

Ρεπορτάζ αγοράς: Τα boyfriend blazers και τα ‘80s παστέλ floral prints της SS21 θα αποδειχθούν έμπιστοι σύμμαχοί σου για θεϊκές bridal εμφανίσεις

Covid-19 Weddings: Η νέα πραγματικότητα και η αναγκαία αλλαγή σχεδίων

Most Popular:

Θρησκευτικοί γάμοι: Πότε θα γίνει η επανεκκίνηση; Όλα τα σενάρια στο τραπέζι

Bridal Hair | Αυτή είναι η απόλυτη τάση για το 2021!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!