Αγαπητοί άντρες που διαβάζετε αυτό το κείμενο, είτε σχεδιάζετε να κάνετε πρόταση γάμου στην αγαπημένη σας, είτε πρόκειται να επιλέξετε μαζί με εκείνη το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας, υπάρχουν δύο βασικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του: την αισθητική της γυναίκας στην οποία απευθύνεται και τις τάσεις που επικρατούν. Εμείς, θα σας βοηθήσουμε στο δεύτερο, παρουσιάζοντάς σας 10 νέα, μοναδικά δαχτυλίδια που φέρουν την υπογραφή διάσημων οίκων. 

Δαχτυλίδι με cushion-cut κίτρινο διαμάντι στο κέντρο και λευκά διαμάντια δεξιά και αριστερά, GraffSolitaire δαχτυλίδι infinity σε ροζ χρυσό, De BeersΛαμπερό δαχτυλίδι σε λευκόχρυσο 18Κ, με heart cut ζαφείρι και brilliant cut διαμάντια, KessarisΔαχτυλίδι The Tiffany Setting σε χρυσό 18 Κ, Tiffany & Co.Δαχτυλίδι σε σχήμα καμέλιας, λευκόχρυσο με διαμάντια, ChanelΔαχτυλίδι Monique Lhuillier με φλοράλ σχέδιο, Blue NileSolitaire δαχτυλίδι Cartier Destinée, CartierΔαχτυλίδι από χρυσό 18 Κ με brilliant-cut διαμάντι, KK Jewelry LabΔαχτυλίδι με ροζ cushion-cut διαμάντι, Graff
Oval-shaped Ruby Micropavé Ring Harry Winston
 

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να υπάρχει μια προτίμηση προς τις χρωματιστές πέτρες και τα αντισυμβατικά σχέδια, παρόλα αυτά πολλές νύφες επιλέγουν πιο απλά σχέδια. Την ίδια στιγμή, η μοναδικότητα και η συναισθηματική αξία ενός vintage κοσμήματος το τοποθετούν ψηλά στη wish-list πολλών brides-to-be. Εμπνευστείτε, λοιπόν, από τις τάσεις, αλλά κάντε την τελική επιλογή ανάλογα με το γούστο, το budget και τη φιλοσοφία σας. 

Διαβάστε επίσης…

Iconic Engagement Rings: Κάνουμε ένα “ταξίδι στο χρόνο” στο μονόπετρο…το αγαπημένο δαχτυλίδι όλων των γυναικών

KK Jewelry Lab: Τα πιο ιδιαίτερα, chic και γλυκά μονόπετρα!

Diamonds are a girl’s best friend! Οδηγίες για την επιλογή του σωστού μονόπετρου!