Τι και αν είναι καλοκαίρι – ή τουλάχιστον προσπαθεί να είναι καλοκαίρι με αυτόν τον καιρό. Η μόδα πάντα είναι πιο μπροστά από την εποχή της – μεταφορικά και κυριολεκτικά. Για αυτό και το απόγευμα της Τρίτης βρεθήκαμε σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα σε ολάνθιστους χειμερινούς κήπους να χαζεύουμε τη FW15 collection της Swarovski #wintergardens.

Την αδυναμία μας για τα Swarovski την ξέρετε, αλλά τα κομμάτια που είδαμε χτες απλά ξεπερνούν κάθε προηγούμενη συλλογή. Η #wintergardens συλλογή είναι απλά εκθαμβωτική. Ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να ταιριάζουν κυριολεκτικά σε κάθε στυλ και σε κάθε περίσταση. Από πιο casual εμφανίσεις σε πρωινούς πολιτικούς ή κυριακάτικους (το νέο trend στους γάμους) γάμους, μέχρι εντυπωσιακά σύνολα για γάμους με luxury style, η Swarovski έχει το κατάλληλο κόσμημα που ταιριάζει σε όλες και πάει με όλα.

Εμείς τα φανταστήκαμε πάνω στις μελλόνυμφες στο πάρτι των αρραβώνων τους ή ακόμη και τη μέρα του γάμου τους, πάνω σε μαμάδες και καλεσμένες για να δώσουν λίγη λάμψη στα σκούρα χρώματα ρούχων που δεσπόζουν τους χειμερινούς μήνες, ως δώρα στην κουμπάρα που έτρεξε όλο το γάμο μαζί σας και θα έχει να θυμάται για πάντα κάτι από εσάς.

Πάμε να κάνουμε λοιπόν μια βόλτα μαζί στους Winter Gardens της Swarovski…

Swarovski Winter Gardens - Yes i Do gr 1 (1)

Swarovski Winter Gardens - Yes i Do gr 1 (4)

Swarovski Winter Gardens - Yes i Do gr 1 (5)

Swarovski Winter Gardens - Yes i Do gr 1 (6)

Swarovski Winter Gardens - Yes i Do gr 1 (7)

Swarovski Winter Gardens - Yes i Do gr 1 (9)

Swarovski Winter Gardens - Yes i Do gr 1 (10)

Swarovski Winter Gardens - Yes i Do gr 1 (11)

Swarovski Winter Gardens - Yes i Do gr 1 (12)

 

Swarovski Winter Gardens - Yes i Do gr 1 (13)

Swarovski Winter Gardens - Yes i Do gr 1 (15)

Swarovski Winter Gardens - Yes i Do gr 1 (14)

Για περισσότερα κλικ μπείτε στο Swarovski.com και SwarovskiGreece

Από τη Νεφέλη Βιτζηλαίου