Από τη Γωγώ Καρκάνη

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή των αγαπημένων κοσμημάτων LifeLikes μας εμπνέει να μένουμε για πάντα παιδιά, ακόμα κι όταν αποφασίζουμε να διαβούμε το κατώφλι της εκκλησίας – και, επίσημα πλέον, της ενήλικης ζωής.

Κολιέ Luminiferus Life, σκουλαρίκια Luminus.

Παρόλο που έχουμε αφήσει πίσω μας προ πολλού την παιδική ηλικία, το πάθος μας για παιχνίδι δεν έσβησε ποτέ. Οι πολύχρωμες χάντρες με τις οποίες παίζαμε μικρές, που κάναμε συλλογή και ανταλλάσσαμε με τις φίλες μας, έχουν δώσει πλέον τη θέση τους σε ημιπολύτιμες πέτρες, κρύσταλλα Swarovski και Murano, σε ποικιλία όγκων και μορφών. Αυτά τα υλικά κυριαρχούν στη νέα καλοκαιρινή συλλογή των LifeLikes, δελεάζοντάς μας ακαταμάχητα για ένα δημιουργικό, συναρπαστικό mix & match. Αφήνουμε ευχαρίστως τα φωτεινά, έντονα χρώματα και τις μοναδικές μορφές τους να μας αιχμαλωτίσουν και να αλλάξουν την καθημερινή εικόνα μας.

Σκουλαρίκια Ortansia

Κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια-καλειδοσκόπια χρωμάτων αλλά και πιο μίνιμαλ, με λευκές πέρλες και το γνώριμο ματάκι, προκαλούν ένα σχεδόν παιδικό ξάφνιασμα στο βλέμμα μας και την επιθυμία για πειραματισμό και εξερεύνηση. Μας θυμίζουν τη φράση του Henri Matisse: «Πρέπει να διατηρείς την αθωότητα και την ειλικρίνεια ενός μωρού απέναντι στα πράγματα. Να μένεις παιδί σ’ όλη σου τη ζωή…».

Σκουλαρίκια Feather TouchΣκουλαρίκια The Queen DΚολιέ Terrazzo CielΣκουλαρίκια White ManifestoΣκουλαρίκια Eye BalanceΣκουλαρίκια AmelieΒραχιόλι Luminus

Λατρεύουμε τα LifeLikes γιατί προσδίδουν αυτή την τόσο δημιουργική αίσθηση της παιδικότητας στην εμφάνισή μας, είτε τα φοράμε ως νύφες είτε ως καλεσμένες.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

lifeikes.jpg

Διαβάστε επίσης… 

Monogram: To πιο ξεχωριστό κόσμημα-δώρο για τη μέλλουσα νύφη είναι από τα LifeLikes

MyLifeLikes: Κοσμήματα με συναίσθημα!

7 δώρα από τα LifeLikes για ένα αξέχαστο bachelor party!