Το νυφικό ωραίο, το βρήκες, το στένεψες, το άλλαξες αλλά κατέληξες.

Το παπούτσι σε δυσκόλεψε, αλλά το βρήκαμε και αυτό (και το ψηλό και το χαμηλό για το χορό μετά).

Χτένισμα – μακιγιάζ πρόβαρες, και νιώθεις πως θα είσαι στα καλύτερα σου.

Στο χέρι ξέρεις πως θα φοράς μονόπετρο και μετά τη μέση του μυστηρίου και τη βέρα.

Τι μένει; Αυτί και λαιμό θα διακοσμήσουμε;

Όλα είναι κατά περίπτωση! Αν παραφορτώσεις το χτένισμα με πλεξίδες, μπούκλες αιωρούμενες, λουλούδια και διάφορα άλλα τότε ξέχνα τα κοσμήματα. Θα είσαι too much  και το αποτέλεσμα δεν θα σου αρέσει.

Αν το νυφικό είναι στράπλες και το μαλλί ένα απλό χτένισμα είτε σινιόν, είτε μαζεμένα στη μέση, τότε στο λαιμό επιβάλλεται να φορέσεις κάτι. Ανάλογα με το στυλ σου διάλεξε είτε ένα περιδέραιο είτε ένα απλό διαμαντάκι που θα στέκεται σε μία πολύ λεπτή αλυσίδα. Και με το διάλεξε εννοούμε είτε από τα υπάρχοντα οικογενειακά κειμήλια κοσμήματα είτε να κατευθύνεις αυτόν που θα αποφασίσει να στο κάνει δώρο (συνήθως πεθερά).

Ιδανικά αν φορέσεις κάτι στο λαιμό μην βάλεις σκουλαρίκια, και το αντίθετο. Καλό είναι να μην παραφορτώσεις το τρίγωνο των βερμούδων (μαλλί, αυτί, λαιμός) ώστε αυτοί που θα σε κοιτούν να μην χάνουν την μπάλα για το τι πρέπει να πρωτοκοιτάξουν πάνω σου.

Επίσης, αν ένα κόσμημα θές οπωσδήποτε να το φορέσεις γιατί έχει συναισθηματική αξία για σένα τότε συζήτησέ το με την κομμώτρια για να δεις πως μπορεί να ταιριάξει μέσα στο χτένισμά σου! Πχ μία καρφίτσα της αγαπημένης σου γιαγιάς μπορεί ωραιότατα να στερεωθεί πάνω σε ένα κότσο ή μία πλεξίδα.

Από πλευράς στυλ κοσμήματος, αν βάλεις σκέτο σκουλαρίκι, τα δάκρυα πάντα είχαν την τιμητική τους στους γάμους, ίσως λόγω έντονης συγκίνησης. Οι πέρλες εκτός και αν είναι αρκετά μικρές,  άσε να τις βάλει καλύτερα η μαμά και η πεθερά σου.

Εμείς κάναμε μία έρευνα και βρήκαμε ορισμένα από τα πιο σικ κοσμήματα και στα παρουσιάζουμε μόνα τους αλλά και σε νύφες πάνω:

jewls 1 jewls 2 jewls 3 jewls 4 jewls 5 jewls 6 jewls 7 jewls 8 jewls 9 jewls 10