Κάθε γυναίκα επιθυμεί να εκπέμπει μία μοναδική λάμψη σε κάθε στιγμή της ζωής της. Τα νέα κοσμήματα της Swarovski υπόσχονται ασυναγώνιστη κομψότητα και λαμπερές εμφανίσεις. Η Άννα Πρέλεβιτς μας δείχνει τον τρόπο!

The Maid of Honor

Εξίσου λαμπερή και εξαιρετικά ξεχωριστή στέκεται η κουμπάρα δίπλα στη νύφη, χωρίς όμως να την επισκιάζει, και καταφέρνει να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα με τις συναρπαστικές αλλά διακριτικές επιλογές της σε κοσμήματα.

Τρυπητά σκουλαρίκια, Sunshine, Swarovski |Δαχτυλίδι, Sunshine, Swarovski| Κολιέ , Sunshine, Swarovski 
Bridal Dress: DEMETRIOSΤρυπητά σκουλαρίκια, Sunshine, Swarovski | Κολιέ , Sunshine, SwarovskiΤρυπητά σκουλαρίκια, Sunshine, Swarovski | Δαχτυλίδι, Sunshine, Swarovski | Κολιέ , Sunshine, SwarovskiΤρυπητά σκουλαρίκια, Sunshine, Swarovski | Δαχτυλίδι, Sunshine, Swarovski | Κολιέ , Sunshine, Swarovski
Bridal Dress: DEMETRIOS

Tips by Anna 

«Η κουμπάρα φυσικά και πρέπει να είναι αστραφτερή και κομψή, χωρίς όμως να κλέβει την παράσταση από τη νύφη.

– Κινηθείτε σε πιο chic και διακριτικές επιλογές όσον αφορά το φόρεμα, το μακιγιάζ αλλά και τα κοσμήματα. Επιλέξτε ένα ρομαντικό ροζ ή floral φόρεμα και απογειώστε το με ένα μικρό αστραφτερό κολιέ και ασορτί δαχτυλίδι».

CREDITS

Photos       Αλέξανδρος Μακρής

Styling       Σπύρος Σαββίνος

Make up    Σαββίνα Σκεπετάρη

Hair           Εύη Πατσιατζή 

Location    Άλσος Συγγρού

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

yes-i-do-maid-of-honor-swarovski.jpg

Διαβάστε επίσης…

Μαργαρίτα & Βαγγέλης: Το loveable νιόπαντρο ζευγάρι εξομολογείται τα πάντα για τον έρωτα, επιλέγοντας τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου από τη νέα συλλογή της Swarovski

“Crystal Tales” collection by Swarovski

The Swarovski Remix Collection: Η νέα φθινοπωρινή συλλογή που θα λατρέψει κάθε νύφη και όχι μόνο