Από τη Μάρω Ζουγανέλη

Εμπνευσμένη από την ομώνυμη Ιαπωνική τέχνη (kin=χρυσός, tsugi=σύνδεση), η νέα σειρά Kintsugi από την Ελένη Ορφανού περιλαμβάνει κοσμήματα που όχι μόνο τονίζουν τη θηλυκότητα, αλλά αποκαλύπτουν και την εσωτερική ομορφιά κάθε γυναίκας, όπως αυτή αναδεικνύεται μέσα από τις δυσκολίες που τη βγάζουν αλώβητη και δυνατή!

Οι αρχαίοι Ιάπωνες όταν έσπαγε ένα κεραμικό αντικείμενο, ένωναν τα κομμάτια του με χρυσό ή πλατίνα, δημιουργώντας ένα μοναδικό έργο τέχνης πιο ανθεκτικό και πολύτιμο από ποτέ. Στα κοσμήματα της συλλογής το κεραμικό αποτυπώνεται με επιφάνειες σμάλτου και οι ρωγμές με ασήμι σε χρυσό χρώμα, προβάλλοντας τις ατέλειες σαν αναπόσπαστο κομμάτι της ομορφιάς και της ιστορίας μας. Πόσο όμορφο και συμβολικό δώρο για μια bride-to-be που ετοιμάζεται, εν πλήρει συνειδήσει, να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της ζωής της με εκείνον που διάλεξε η καρδιά της!

Ασημένιο Δαχτυλίδι Kintsugi

Δαχτυλίδι βέρα από ασήμι 925°, επιμεταλλωμένο με χρυσό 24 καρατιών και σμάλτο σε λευκό χρώμα. Η γραμμικότητα στο σχήμα, οι χρωματικές εντάσεις και η ανακλαστική ιδιότητα του σμάλτου αποτελούν τα κυριότερα στοιχεία αυτού του κοσμήματος.

yes_i_do_kitsungi_6.jpg

Ασημένιο Βραχιόλι Kintsugi

Βραχιόλι με αλυσίδα από ασήμι 925°, επιμεταλλωμένο με χρυσό 24 καρατιών και σμάλτο σε λευκό χρώμα. Η αλυσίδα προσαρμόζεται από 17-19 εκατοστά. Κομψό και διακριτικό, μπορεί να φορεθεί συνδυαστικά με άλλες λεπτές αλυσίδες ή με ρολόι.

yes_i_do_kitsungi.jpg

Ασημένιο Κολιέ Kintsugi

Κολιέ pendant από ασήμι 925°, επιμεταλλωμένο με χρυσό 24 καρατιών και σμάλτο σε λευκό χρώμα. Η αλυσίδα προσαρμόζεται από 40-45 εκατοστά. Προτείνεται ως βασικό στοιχείο για layering σε συνδυασμό με λεπτές αλυσίδες και μικρότερα motif.

yes_i_do_kitsungi_3.jpg

Ασημένια σκουλαρίκια Kintsugi

Σκουλαρίκια pendant σε οβάλ σχήμα από ασήμι 925°, με επιμεταλλωμένο χρυσό 24 καρατιών και σμάλτο σε λευκό χρώμα. Ένα ζευγάρι με ελεύθερη κίνηση μεταξύ των δύο στοιχείων, που μαγνητίζει τα βλέμματα.

silver_earrings_kinstugi_002-002-0217-white.jpg

Ασημένιο Κολιέ Kintsugi

Κολιέ pendant από ασήμι 925°, επιμεταλλωμένο με χρυσό 24 καρατιών και σμάλτο σε λευκό χρώμα. Η αλυσίδα προσαρμόζεται από 40-45 εκατοστά. Με ειδική επεξεργασία, που προσδίδει στην επιφάνειά του διαφάνεια και αίσθηση κίνησης.

yes_i_do_kitsungi_4.jpg

Ασημένιο Δαχτυλίδι Kintsugi

Δαχτυλίδι σε οβάλ σχήμα από ασήμι 925°, επιμεταλλωμένο με χρυσό 24 καρατιών και σμάλτο σε λευκό  χρώμα. Κόσμημα εμβληματικό που προσδίδει κύρος στην εμφάνισή σας

yes_i_do_kitsungi_5.jpg

Ασημένιο κολιέ Kintsugi

Δαχτυλίδι σε οβάλ σχήμα από ασήμι 925°, επιμεταλλωμένο με χρυσό 24 καρατιών και σμάλτο σε λευκό  χρώμα. Classic chic κολιέ σε σχήμα κυλίνδρου με motif που κινείται ελεύθερα γύρω από την αλυσίδα, δημιουργώντας μία αίσθηση αιώρησης.

yes_i_do_kitsungi_.jpg

Ασημένια Σκουλαρίκια Kintsugi

Σκουλαρίκια hoops από ασήμι 925°, επιμεταλλωμένο με χρυσό 24 καρατιών και σμάλτο σε λευκό χρώμα. Ένα ζευγάρι κρίκων κομψό και διακριτικό που αγκαλιάζει θηλυκά το κάτω μέρος του λοβού.

silver_earrings_kinstugi_002-002-0218-white_zoom.jpg

Ασημένια Σκουλαρίκια Kintsugi

Σκουλαρίκια ear cuffs σε οβάλ σχήμα από ασήμι 925°, επιμεταλλωμένο με χρυσό 24 καρατιών και σμάλτο σε λευκό χρώμα. Τα σκουλαρίκια cuffs φοριούνται πάνω στο αυτί, καθώς το δέσιμό τους αγκαλιάζει θηλυκά τον λοβό.

yes_i_do_kitsungi_2.jpg

Yes I Do extra:

H σειρά Kintsugi διατίθεται σε τρεις χρωματικές εκδοχές. Κάθε κόσμημα της συλλογής συνοδεύεται από κάρτα που μεταφέρει σε στίχους την ιδέα της τέχνης του Kintsugi.

Must Read:

Η bridal version της κυκλικής μόδας: Tο νυφικό της γιαγιάς που έγινε έρωτας με την πρώτη ματιά!

H απόλυτη checklist για το τελευταίο βράδυ πριν τον γάμο

Wedding inspo: Η Emma Watson φοράει παντελόνι με φόρεμα… και όλοι μιλούν για το look της!

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!