Κοιτάζοντας την καμπάνια της νέας συλλογής «Verses in Contrast» για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025, θα λέγαμε ότι ο οίκος Justin Alexander Signature θέτει νέους κανόνες στη νυφική μόδα, αποδεικνύοντας ότι η ιερότητα των γαμήλιων παραδόσεων και η ζωντάνια της σύγχρονης αισθητικής, το μοντέρνο και το παραδοσιακό, το τολμηρό και το ρομαντικό μπορούν όχι μόνο να συνυπάρξουν, αλλά να ευδοκιμήσουν μαζί.

 

Πρόκειται για μια εκπληκτική συλλογή από νυφικά που διακρίνονται για τα μοντέρνα μπροκάρ, τα τρισδιάστατα florals, τα διάφανα σατέν και τα σαρμέζ υφάσματα, μερικά από τα οποία μεταμορφώθηκαν σε τέχνη από τον καλλιτέχνη Gioele Corradengo (@sexsdreams) με έδρα το Μιλάνο. Στόχος αυτού του πρωτότυπου project; Να επαναπροσδιορίσει την έννοια του γάμου, κάνοντάς την επίκαιρη για τη σημερινή γενιά μέσα από τη μόδα που τιμά τις παραδόσεις ενώ παράλληλα κάνει ένα τολμηρό βήμα στο μέλλον.

Η μεταμόρφωση του νυφικού Whitman:

«Η συνεργασία με τον Gioele έχει στόχο να ενισχύσει αυτό το όραμα. Μας προκαλεί να δούμε πέρα ​​από το συμβατικό, να βρούμε την αρμονία στις αντιθέσεις και να γιορτάσουμε την ομορφιά της συνύπαρξης των κόσμων», σημειώνει ο CEO και καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Justin Warshaw.

Δείτε το βίντεο:

 

Unleash the cause

Στο πλαίσιο της καμπάνιας μάλιστα, ο Ιταλός Gioele Corradengo δημιούργησε μια συναρπαστική σειρά από καμβάδες, τα έσοδα από την πώληση των οποίων θα διατεθούν για το VOW for Girls, ένα παγκόσμιο κίνημα που συνεργάζεται με επαγγελματίες της bridal industry με στόχο τον τερματισμό των παιδικών γάμων. Η δημοπρασία ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Νυφικής Μόδας της Νέας Υόρκης και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Απριλίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί το show του οίκου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Νυφικής Μόδας στο Μιλάνο.

RELATED POSTS

10 ανεπανάληπτα νυφικά Justin Alexander για τις summer brides του 2024

Αν αυτή τη στιγμή διαβάζετε αυτό το άρθρο, τότε βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά στο νυφικό των ονείρων σας!

Justin Alexander | Η vintage έμπνευση συναντά τη σύγχρονη αισθητική σε κάθε bridal δημιουργία

Οι συλλογές του οίκου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 συνδυάζουν τον μοντέρνο ρομαντισμό και τη σύγχρονη ομορφιά.

Celebrating 10 years Yes I Do | Γιορτάζουμε 10 χρόνια με ένα επετειακό ΑΙ τεύχος!

Το cover story του ανοιξιάτικου τεύχους του Yes I Do δημιουργήθηκε μέσω τεχνητής νοημοσύνης από τον ταλαντούχο Κώστα Σπαθή.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press