Είτε είσαι εσύ που είπες το yes i do είτε είσαι εσύ που λες yes i do σε κάθε μέρα που περνάει και κάθε νύχτα που έρχεται, η bridal συλλογή της intimissimi, λουσμένη κυριολεκτικά με έναν vintage αισθησιασμό, σε κάνει να αισθάνεσαι πρωταγωνίστρια ασπρόμαυρης ταινίας των 40s.  Λατρεμένες δαντέλες, push up σουτιέν, σαγηνευτικές λεπτομέρειες, αναδεικνύουν το γυναικείο κορμί, τις καμπύλες και την σεξουαλικότητα που όλες κρύβουμε μέσα μας.

Λατρέψαμε το συγκεκριμένο pusp up σουτιέν και εστιάσαμε στη λεπτομέρεια της τιράντας, που εύχεσαι να διακρίνεται, δήθεν τυχαία, μέσα από ό,τι φοράς.

IMG_8522 IMG_8519

Δυσκολευτήκαμε να αποχωριστούμε το συγκεκριμένο κομμάτι, καθώς το φανταστήκαμε ήδη πάνω σε μαυρισμένο σώμα. Αν παντρεύεσαι, θα το χρειαστείς σίγουρα την πρώτη νύχτα του γάμου και βέβαια στο ταξίδι του μέλιτος. Αν δεν παντρεύεσαι, πάρτο στην βαλίτσα σου για να μετατρέψεις τις διακοπές σου στο δικό σου honeymoon!

IMG_8513 IMG_8514 IMG_8515 IMG_8512

Tέλος, for your something blue, διάλεξε ένα navy blue underwear, που σίγουρα δεν θα φαίνεται κάτω από το νυφικό αλλά εσύ θα ξέρεις καλά πως τήρησες την παράδοση όπως έπρεπε!

IMG_8532 IMG_8531 IMG_8530 IMG_8525