Το νυφικό είναι το πιο σημαντικό για μια νύφη!Είναι εκείνο το οποίο θα “τραβήξει” όλα τα βλέμματα πάνω σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις!Αυτό το έχουμε πει πολλές φορές! Όμως εσείς εκτός από τα βλέμματα των καλεσμένων, θέλετε να “κλέψετε” και τις εντυπώσεις τη νύχτα του γάμου σας, όπου θα είστε εσείς και εκείνος μόνο. Τα νυφικά εσώρουχα αποτελούν ένα εξίσου μεγάλο θέμα, που αξίζει την προσοχή σας, όσο με αυτή του νυφικού που επιλέγετε.

Yes I do Womens Secret bridal 4

Την νύχτα του γάμου σας πρέπει να αισθάνεστε όμορφη. άνετες και πάνω από όλα sexy για να την απογειώσετε και εσείς και εκείνος!

women secret Christmas Collection (3)

Ειδικά αν παντρεύεστε μέσα στις φετινές γιορτές, τότε οι επιλογές σας τόσο σε εσώρουχα όσο και σε αξεσουάρ είναι πολύ μεγαλύτερες. Μεταμορφωθείτε σε Sexy Santa bride και επιλέξτε ανάμεσα σε sexy εσώρουχα, τα οποία θα ξεχωρίζουν για τις αισθησιακές τους διαφάνειες, τις προσεγμένες δαντελένιες λεπτομέρειες και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους.

women secret Christmas Collection (6)

Μην αρκεστείτε μόνο στα κλασικά χρώματα μπεζ και λευκό! Φέτος μπορείτε να παίξετε με πολλές αποχρώσεις!Κλασσικό μαύρο, φλογερό κόκκινο και εορταστικό σμαραγδί είναι μερικές από τις αποχρώσεις που ξεχωρίζουν στην Χριστουγεννιάτικη παλέτα και αποτελούν Νο1 πρόταση στη λίστα του Wedding Santa για φέτος!

Yes I do Womens Secret bridal 2

women secret Christmas Collection (1)

Yes I do Womens Secret bridal 3

Όλα τα παραπάνω εσώρουχα μπορείτε να τα βρείτε στο νέο κατάστημα για την Ελλάδα Women’s Secret ,που από φέτος τον Οκτώβριο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall !

Από την Αργυρώ Γιακούμα