yes-i-do-intimissimi14

Γιατί να μην επιλέξεις άσπρα νυφικά εσώρουχα, feat. Intimissimi  // Yes I do Kinky

Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ το Sex and The City, εως καθόλου γιατί το βρίσκω λίγο εκτός τόπου και χρόνου, ωστόσο έχω πετύχει εκείνο το επεισόδιο που η Μιράντα παέι να αγοράσει νυφικό με την κοιλιά τούρλα και λέει στην κοπελιά στα νυφικά, να μη της δώσει τίποτα άσπρο, μιας και η αθωότητα είναι εδώ και καιρό πατημένη κάτω και ξεζουμισμένη, και κανείς δεν θα την πιστέψει. Ολόσωστο. Εν γένει δεν θα πώ σε κανέναν η βάλεις άσπρο νυφικό γι αυτό το λόγο, ούτως ή όλως όλα είναι θέμα προσωπικής επιλογής και δεν επεμβαίνω. Έχω μόνο μια ένσταση. Σε όσους ισχυρίζονται πως τα εσώρουχα της νύφης πρέπει να είναι εξίσου νυφικά, δηλαδή άσπρα.

yes-i-do-intimissimi6
Γιατί; Δεν λέω αν είναι να ικανοποιήσεις κάποιο προσωπικό φετίχ ή εν πάσει περιπτώσει σου αρέσουν, εννοείται πως ναι, αλλά προς τι η κοινή απαγόρευση;

Θυμάμαι πως μιας φίλης η γιαγιά έλεγε το θεικό «Το σαλόνι σου Κολωνάκι, η κρεβατοκάμαρα σου Μεταξουργείο» και χειροκροτώ, και δίκιο έχει. Καλά τα παρθενικά άσπρα για την παράδοση, αλλά τα εσώρουχα είναι κάτι πιο προσωπικό. Και μπορεί να είναι ότι χρώμα θέλεις, μη περιοριστείς. Το point είναι, να κάνεις ο,τι θέλεις με τον τρόπο που θέλεις. Αν λοιπόν για σένα η πρώτη νύχτα του γάμου, έχει πολύ kinky στιγμές, και συνοδεύεται από κάθε λογής όμορφα υφάσματα, όπως δαντέλα, σατέν και άλλα πολλά, μη το φοβηθείς.

yes-i-do-intimissimi4

Άλλωστε οι πιο πολλές από εσάς, είστε μίλια μπροστά ήδη στο θέμα «εσώρουχα», και δεν νομίζω πως θα κολλάγατε στο χρώμα. Μάλλον έχετε ήδη υπέροχα, υπερ-kinky και σέξι εσώρουχα για την πρώτη σας νύχτα, οπότε, δεν έχω και πολλά να σας πώ. Μόνο πως μετά από 6 χρόνια σχέσης και τρία συμβίωσης, στα τριανταπέντε σας (εκεί κυμαίνεται ο μέσος όρος ηλικίας στις σύγχρονες νύφες) με τρία χρόνια ενεργής συμβίωσης, τρείς σοβαρές σχέσεις πιο πρίν και μια δεκαετία χρόνια σίγουρα, ενεργής σεξουαλικής ζωής, το όποιο κλισέ περί παρθενίας και αγνότητας της νύφης δεν σας αγγίζει ούτως ή άλλως καθόλου, και φορέστε ότι θέλετε, να ανάψουν και τα αίματα.

yes-i-do-intimissimi5
Εμείς ψάξαμε και σας προτείνουμε μια οικονομική και σίγουρη λύση από άποψη στυλ και ποιότητας, και ιδού τι προτείνει η νέα συλλογή του Intimissimi, για τις τάσεις της νέας χρονιάς:

yes-i-do-intimissimi3 yes-i-do-intimissimi2 yes-i-do-intimissimi1
Πολυτελή κεντήματα, όμορφα υφάσματα, μια πιο oldschool και vintage αισθητική, διαφάνειες, ανοιχτά και σκούρα χρώματα και μια dreamy διάθεση, για κάθε γούστο. Η νυφική συλλογή Χειμώνας 14-15, έχει και κλασσικές νυφικές αποχρώσεις τύπου άσπρο και μπέζ, και υπέροχες σκουρόχρωμες (και κατακόκκινη υπερ-κίνκυ ) επιλογές για όσες αρνούνται το λευκό.

Αγαπώ το πώς κάθε εσώρουχο φαίνεται να αγκαλιάζει το σώμα και α ανταποκρίνεται στην μεσογειακού τύπου σώματος Ελληνίδα, και το μόνο σίγουρο είναι (εκ πείρας) ότι η ελαστική τους φόρμα δεν θα σας πιέσει τη στιγμή που γενικότερα πιέζεστε στο γάμο, στο γλέντι, στους χορούς και τα λοιπά. Απολαύστε τα!

By Irene Theodosi