Απλές καθημερινές χειρονομίες, η γλώσσα του σώματος, η international ιταλική γλώσσα μέσα από τη νέα καμπάνια της Intimissimi μας υπενθυμίζει την απλότητα και τον αυθορμητισμό που κάθε γυναίκα οφείλει να νιώθει, σε συνδυασμό με την ελευθερία και την άνεση που αποπνέει η νέα συλλογή Triangle Bra. Όπως ο ενθουσιασμός και η αυθεντικότητα δεν πρέπει να λείπουν από την πρώτη νύχτα του γάμου, έτσι και η Intimissimi απευθύνεται σε γυναίκες με μεγάλες δόσεις αισιοδοξίας, ανάλαφρη διάθεση και αισθησιασμό όπως η Sarah Jessica Parker! 

yes-i-do-intimissimi-sjp-.jpg

Η Sarah Jessica Parker σαν σύγχρονη Ιταλίδα ψάχνει επίμονα την ντουλάπα της – old habits, die hard – προκειμένου να βρει το ιδανικό σύνολο και τελικά καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η κομψότητα με την άνεση αποτελούν το πιο ιδιαίτερο σύνολο. Και πόσο πιο ιδανικό από το κομψό silk pyjama set που αφήνει το iconic triangle bra να φαίνεται;

Ευφάνταστες επιλογές που θα λατρέψει κάθε γυναίκα ενώ θα βγάλουν από τη δύσκολη θέση κάθε νεόνυμφη.. Silky υφές, ροζ και ροδακινί αποχρώσεις – have in mind το living coral είναι το χρώμα του 2019- αλλά και σκούρες πράσινες και μπλε λεπτομέρειες χρωματίζουν με πάθος την πιο ιδιαίτερη νύχτα αλλά και το επόμενο πρωινό σας!

Μία ματιά θα σας πείσει…

yes-i-do-intimissimi-sjp.jpg

yes-i-do-intimissimi-sjp-.jpg

yes-i-do-intimissimi-sjp2.jpg

Εσείς ποιο θα διαλέξετε;

Διαβάστε επίσης…

Intimissimi: η νέα καμπάνια αφιερωμένη στις δυναμικές γυναίκες!

INTIMISSIMI: The bridal lingerie secret!

Τα απόλυτα bridal εσώρουχα στα Intimissimi!