Αν είστε της Βρετανικής σχολής θα έχετε σίγουρα ακούσει πως για να έχετε τύχη στο γάμο σας τέσσερα πράγματα πρέπει να φοράτε τη μέρα της τελετής…

Something old,
something new,
something borrowed,
something blue

Aν λοιπόν βρίσκεστε στην τελική ευθεία πριν το Yes I Do και σε αναζήτηση του “κάτι” παλιού, καινούργιου, δανεικού και μπλε σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στην νέα νυφική σειρά της Intimissimi και αμέσως θα βρείτε το new και το blue!

YES I DO - INTIMISSIMI 00

Το something new…είναι δεδομένο πως θα είναι ένα από τα νέα κομμάτια της συλλογής της Intimissimi. Είναι κομμάτια όπως πάντα προσεγμένα, sensual αλλά και chic, κομμάτια όπου το λευκό φλερτάρει με floral δαντέλα και συνδυάζεται με σατέν υφές.

Η μέρα του γάμους σας είναι κάτι παραπάνω από ιδιαίτερη και είναι λογικό πως από νωρίς κατά την πυρετώδη προετοιμασίας σας να θέλετε να είστε κομψή, τι προτείνει η Intimissimi για αυτή την ώρα; Μια κατάλευκη μεταξωτή dressing gown…η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά είναι τα δαντελωτά της μανίκια.

YES I DO - INTIMISSIMI 01

YES I DO - INTIMISSIMI 02

Το νυφικό που έχετε διαλέξει σίγουρα είναι η ιδανική για εσάς επιλογή αλλά γιατί να μην βοηθήσουν και τα εσώρουχα να αισθάνεστε άνετη και αισθησιακή; Λεπτομέρεια το μικρό πεταλάκι που υπάρχει πάνω στα εσώρουχα…εξαρχής παραδεχτήκαμε ότι είμαστε λίγο προληπτικές!

YES I DO - INTIMISSIMI 03

Για την πρώτη νύχτα του γάμου σας προτείνουμε ένα λευκό chic αλλά και sexy bridal slip…

YES I DO INTIMISSIMI 04

YES I DO INTIMISSIMI 04b

Και φυσικά μας μένει το something blue που σας έχουμε υποσχεθεί…και αυτό βρίσκεται στην καλτσοδέτα…ένα διακριτικό μπλε φιογκάκι. Αν και μικρό θα σας βοηθήσει στην διατήρηση  της αγάπης και της πίστης που υπόσχεται το αγγλικό ρητό.

YES I DO INTIMISSIMI 05