Mε τον καιρό να είναι πλέον άκρως καλοκαιρινός και τη θερµοκρασία να έχει σταθεροποιηθεί – επιτέλους – στους 25 βαθµούς, η Ελλάδα είναι και πάλι έτοιµη να υποδεχτεί το καλοκαίρι, µε «όπλα» της το απαράµιλλο φυσικό κάλλος, τα κρυστάλλινα νερά και τα γραφικά ξωκλήσια που αποτελούν τον καµβά για χιλιάδες χαρούµενα και χρωµατιστά Instagram posts που φέρουν το hashtag #GreekWedding.

Το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας είναι –όπως φαντάζεστε, λοιπόν– πληµµυρισµένο στο φως και την αδιαπραγµάτευτη αισιοδοξία. Η cover muse, Ιωάννα Σαρρή, µας ταξιδεύει στο κοσµοπολίτικο νησί των Σπετσών και µας παραχωρεί µια πολύ τρυφερή συνέντευξη, δηλώνοντας όχι απλώς ερωτευµένη αλλά απείρως ευτυχισµένη. Και πόσο µας αρέσει αυτό!
Οι Designers we love αποκαλύπτουν τις summer bridal συλλογές τους που κόβουν την ανάσα ενώ η Yes I Do Premium List (από τη σελίδα 90) περιλαµβάνει τους δικούς µας πολύ αγαπηµένους επαγγελµατίες γάµου. Εκείνους που γνωρίζουµε καλά και εµπιστευόµαστε τυφλά. Το πολυσέλιδο αφιέρωµα στο Yes I Do Catwalk by Georg Jensen δεν αποτελεί µόνο έναν φόρο τιµής προς τους ανθρώπους που συµµετείχαν, τους celebrities, τους σχεδιαστές, τους οίκους νυφικών και τα brands, αλλά κλείνει πονηρά το µάτι για το επόµενο #YesIDoCatwalk, που ήδη ετοιµάζουµε.

Φωτογραφία: Αλέξανδρος Μακρής.

Αν έπρεπε να διαβάσετε οπωσδήποτε κάποια θέματα σε αυτό το τεύχος, τότε πηγαίνετε τώρα στη σελίδα 22. Σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα πείραμα. Θέσαμε στην τεχνητή νοημοσύνη μερικές ερωτήσεις και, παραδόξως, λάβαμε εξαιρετικές απαντήσεις. Λέτε ο κόσμος του ChatGPT να αλλάξει –και– τον τρόπο που θα οργανώνουμε τους γάμους στο (πολύ άμεσο) μέλλον; Ίδωμεν…

Στη σελίδα 182 η sex editor μας δίνει good-to-know tips για παντρεμένα ζευγάρια και στην 184 σας ταξιδεύουμε νοερά (κι ευχόμαστε και πραγματικά) σε 6 εξωτικούς προορισμούς βγαλμένους από τα πιο τρελά μας όνειρα. Στο μεταξύ, γεμίζω ασταμάτητα το καλοκαιρινό calendar με τις προσκλήσεις σε γάμους –και βαπτίσεις– και σκέφτομαι πως είναι τα ομορφότερα notes της ατζέντας μου. Οι γάμοι ήταν και πάντα θα είναι το αντίδοτο στη μουντίλα, την γκρίνια και την απαισιοδοξία. Και, παρά την περιρρέουσα τάση για απομυθοποίηση του θεσμού, η ένωση δύο ανθρώπων υπό οποιεσδήποτε συνθήκες καθώς και ο εορτασμός της δέσμευσης του «για πάντα μαζί» θα εξακολουθήσουν να δίνουν χρώμα και συναίσθημα στις ζωές μας. Ένα πράγμα κρατήστε για τους φετινούς γάμους. Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω και οι στιγμές είναι για να τις ζούμε. Όχι για να τις προσπερνάμε. Χορέψτε like nobody is watching, αγκαλιαστείτε, ευχηθείτε και ζήστε!

Ως κόρη μαθηματικού, θα κλείσω αυτό το κείμενο και θα σας αφήσω να διαβάσετε το περιοδικό με μια αναπάντεχη μαθηματική φράση του Jean-Paul Sartre που για εμένα περικλείει την ουσία του Yes I Do: «Στην αγάπη, ένα κι ένα κάνουν ένα».

Σας εύχομαι καλή ανάγνωση, καλό καλοκαίρι και μια υπέροχη, χορταστική και ξέφρενη wedding season.

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS