Η άνοιξη είναι εδώ και προσκαλεί τις brides-to-be σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι για την αναζήτηση του πιο ονειρεμένου νυφικού, που θα τις οδηγήσει με στιλ και αυτοπεποίθηση στην αγκαλιά του αγαπημένου τους! Ο οίκος νυφικών Demetrios βρίσκεται πάντα δίπλα στις μέλλουσες νύφες στην πιο μαγική στιγμή της ζωής τους, μετατρέποντας το bridal fitting σε μία μοναδική εμπειρία!

Οι αριστοκρατικές, elegant δημιουργίες του καταξιωμένου σχεδιαστή Demetrios James Elias από την Bridal & Evening Collection 2024 περιμένουν τις νύφες και όλο το #teambride (μαμάδες, κουμπάρες και φίλες) με έκπτωση έως 50%, από τις 13 μέχρι τις 20 Απριλίου, για να ανακαλύψουν εκείνη που ταιριάζει στο γούστο και την προσωπικότητα τους.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

Αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, συμπληρώσετε ΕΔΩ τη σχετική φόρμα και η έμπειρη ομάδα του οίκου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας σε ένα κατάστημα Demetrios.

Your sign to be a #Demetriosbride!

RELATED POSTS

Τα breathtaking νυφικά του οίκου Demetrios έκλεψαν την παράσταση στο Yes I Do Catwalk by Georg Jensen

5 πανέμορφες brides, 5 συγκλονιστικές δημιουργίες με την υπογραφή του Ελληνοαμερικανού σχεδιαστή.

Celebrating 10 years Yes I Do | Γιορτάζουμε 10 χρόνια με ένα επετειακό ΑΙ τεύχος!

Το cover story του ανοιξιάτικου τεύχους του Yes I Do δημιουργήθηκε μέσω τεχνητής νοημοσύνης από τον ταλαντούχο Κώστα Σπαθή.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press