Από την Μαρία Ιωαννάτου

Είτε συμβολίζει κάτι για εσάς είτε όχι, είτε είναι εντυπωσιακό είτε πιο διακριτικό, είτε έχετε ίδιο με τον σύντροφό σας είτε όχι απαραίτητα, ένα τατουάζ μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά τη bridal εμφάνισή μας! Κι αν μέχρι σήμερα δεν σας περνούσε καν από το μυαλό η ιδέα ενός tattoo, σκεφτείτε πόσο όμορφες εικόνες θα έχετε στο γαμήλιo photobook σας αν ο φωτογράφος φροντίσει να το αναδείξει με τον σωστό τρόπο. Εμείς σας δίνουμε 10 ιδέες για bridal tattoos σε περίπτωση που θέλετε να το εξετάσετε ως επιλογή.

Φωτογραφία από @nk.tattoo (Instagram)Φωτογραφία από @onice_eventi (Instagram)Φωτογραφία από @wedocasamentos (Instagram)Φωτογραφία από @weddingdreamcom (Instagram)Φωτογραφία από @pillefoto (Instagram)Φωτογραφία από @brighegan_makeup (Instagram)Φωτογραφία από @hitcheduk (Instagram)Φωτογραφία από @schatzicbridal (Instagram)Φωτογραφία από @liesllerouxphotography (Instagram)Φωτογραφία από @carolinemholtphoto (Instagram)

YES I DO TIP: Μήπως σκέφτεστε ένα bridal tattoo στον αυχένα; Δεν φαντάζεστε πόσο εντυπωσιακό θα φαίνεται σε συνδυασμό με ένα όμορφο σινιόν στα μαλλιά σας!

Must Read:

Παναγιώτη Καρακάση, ποια είναι τα πιο συχνά λάθη στο μακιγιάζ της αγχωμένης νύφης;

Η κορυφαία beauty blogger Γιώτα Δρέβελη μας εξηγεί τα dos & dont’s του bridal μακιγιάζ

Η beauty director Βασιλική Καρανζογιάννη δίνει 5 fun και χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς για νύφες

Most Popular:

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

Γάμος α λα γαλλικά: Έμπνευση από τις πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ