Το concept πίσω από Yes I Do Catwalk by PANDORA ήταν παραμυθένιο. Επομένως όλα έπρεπε να μοιάζουν βγαλμένα από σελίδες εικονογραφημένου παραμυθιού…Με ρομαντικά, πλακόστρωτα μονοπάτια μέσα στο δάσος, περικοκλάδες, ευωδιαστές πρασινάδες και πολλά πολλά λουλούδια! 

Η Μυρτώ Κάζη με την μικρή Ιριάνα καλοσώρισαν το κοινό περπατώντας ανάμεσα στα λουλούδια!

Κάπως έτσι το είχαμε φανταστεί… Αυτό που δεν μπορούσαμε όμως με τίποτα να φανταστούμε, είναι πως το studio 7 όχι μόνο θα εκπλήρωνε το όνειρό μας, αλλά θα ξεπερνούσε και κάθε μας προσδοκία! Γιατί στο studio 7 δεν βρίσκει κανείς μόνο τα φρέσκα λουλούδια και τον εξοπλισμό, αλλά κυρίως τη διάθεση και τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν μια ιδέα να «ανθίσει» κυριολεκτικά και μεταφορικά…!

Τα…”μοντέλα” της Stova Bambini έκλεψαν την παράσταση!

Έτσι λοιπόν, 60 διάσημες Ελληνίδες περπάτησαν όχι σε μια απλή πασαρέλα, αλλά σε μια πλακόστρωτη αλέα, με δέντρα, γρασίδι, πλεγμένες πέργκολες με άνθη αμυγδαλιάς και περικοκλάδες που μοσχομύριζαν μυρτιά!

Η Ντορέτα ΠαπαδημητρίουΟ Δημήτρης Λαγιόπουλος, άνοιξε κάτω από την πέργκολα μία Moët & Chandon για την “πριγκίπισσα” Άννα Πρέλεβιτς!Η Χριστίνα Μπόμπα κάθισε στο παγκάκι και απόλαυσε την αφιέρωση που της έκαναν γονατιστοί οι DuoViolins!Η Χριστίνα ΜπόμπαΗ Ειρήνη ΚολιδάΗ Μαρία ΚορινθίουΗ Άννα ΠρέλεβιτςΗ Μαριτίνα ΧαλβατζήΚαι φυσικά, η πρόταση γάμου στην Ελένη Βαΐτσου έγινε κάτω από την πέργκολα…!