Μετά από μέρες ή και μήνες αναζητήσεων καταλήξατε στο μοναδικό νυφικό για την ημέρα του γάμου σας και το συνδυάσατε με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ, σύμφωνα με τα χωρία της «Bridal Fashion Βίβλου»… Οι 3+1 μικρές πινελιές που ακολουθούν και πιθανόν να σας διαφεύγουν ή να μην τους δίνετε τη σημασία που θα έπρεπε, είναι εκείνες που μπορούν να μεταμορφώσουν το bridal look σας! 

93669a682a42c04c1d3574795c501bff.jpg

1. Λεύκανση δοντιών

Αν και η λεύκανση των δοντιών δεν είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό, είναι εκείνη που μεταμορφώνει το makeup, φρεσκάρει το χαμόγελο και λειτουργεί ως το απόλυτο booster αυτοπεποίθησης. Αντίστοιχα, αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιες αισθητικές επεμβάσεις σχετικές με το χαμόγελό σας, το διάστημα πριν από τον γάμο πιθανόν να είναι το ιδανικό. 

yes-i-do-tips_1.jpg

2. A pop of color 

Η ομοιοχρωμία είναι η safe επιλογή για μια κομψή νυφική εμφάνιση. Ωστόσο, είναι αξιοθαύμαστο πως μια μικρή πινελιά χρώματος μπορεί να μεταμορφώσει το bridal look! Ο πιο εύκολος τρόπος να το επιτύχετε είναι μέσα από την επιλογή του παπουτσιού, που μπορεί να είναι κόκκινα ή το «something blue».

yesido-blue_2.jpg

3. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Είναι πολύ σημαντικό οι μεταλλικές λεπτομέρειες, τα κρύσταλλα και τα αξεσουάρ του bridal look να ταιριάζουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα, το ιβουάρ, το κρεμ και οι off-white αποχρώσεις του υφάσματος συνδυάζονται άψογα με χρυσοκλωστή, ενώ το καθαρό λευκό με ασημί λεπτομέρειες, πέρλες ή κρύσταλλα. Αν το νυφικό σας είναι ready-to-wear, βασιστείτε στα διακοσμητικά στοιχεία για να επιλέξετε τα κατάλληλα αξεσουάρ. 

yes-i-do-tips_3.jpg

4. Ζώνη

Η ζώνη είναι η μικρή πινελιά του συνόλου που προσθέτει στιλ στη νυφική εμφάνιση. Επιλέξτε μία σε μίνιμαλ ύφος για να τονίσετε τη σιλουέτα σας ή ένα statement κομμάτι διακοσμημένο με λουλούδια, κρύσταλλα ή πέρλες που θα απογειώσει το bridal look! 

yes-i-do-tips_4.jpg

Ασφαλώς, το νυφικό εξακολουθεί να είναι ο πρωταγωνιστής του νυφικού συνόλου, όμως η νυφική εμφάνιση δεν είναι μονόλογος. Δώστε βάση σε αυτές τις μικρές πινελιές και είναι βέβαιο ότι θα έχετε μια ξεχωριστή και άρτια εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης… 

Wedding Trivia | Έθιμα, παραδόσεις και άλλα τέτοια…

Τα χειρότερα λάθη που μπορεί να κάνει μια νύφη τη μέρα του γάμου και πώς να τα αποφύγετε

8 tips ενάντια στη ζέστη των καλοκαιρινών γάμων