Είστε η μητέρα της νύφης του καλοκαιριού; Τότε σίγουρα είστε πολύ ευτυχισμένη και συγκινημένη για τη μεγάλη στιγμή της κόρης σας. Εμείς για να πάρουμε από πάνω σας το άγχος της επιλογής φορέματος, ψάξαμε και σας προτείνουμε κομψές και μοντέρνες εμφανίσεις. Άλλωστε είναι η μέρα που θα λάμψει τόσο η κόρη σας όσο και εσείς!

Πρώτη μας επιλογή είναι πάντα το floral! Κινηθείτε ανάμεσα σε έντονα χρώματα ή παλ αποχρώσεις ανάλογα με το χαρακτήρα σας και το τι σας αρέσει να φοράτε συνήθως.

Yesidomotherofb1

Yesidomotherofb2

Ένα χρώμα που είναι must για καλοκαιρινούς γάμους είναι το μπλε και όλες οι αποχρώσεις του, από το απαλό σιέλ ως το τολμηρό τουρκουάζ. Μπορείτε να ανακαλύψετε αυτό που τονίζει τα χαρακτηριστικά σας και σας κάνει να νιώθετε πιο όμορφες από ποτέ!

Yesidomotherofb3

Αν το theme του γάμου είναι πριγκιπικό και σικ τότε θα μπορούσατε να διαλέξετε αποχρώσεις του χρυσού ή ακόμη και του κόκκινου.

Yesidomotherofb4

Yesidomotherofb5

Ενώ για ένα ρομαντικό, boho ή vintage γάμο, το ροζ είναι μια υπέροχη επιλογή!

Yesidomotherofb6

Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν είναι να δείξετε τις επιλογές μας στην κόρη σας, να τη συμβουλευτείτε για το αν υπάρχει χρωματικό θέμα στο γάμο, ή αν προτιμά εκείνη κάποια συγκεκριμένη απόχρωση και μαζί να αποφασίσετε τι θα σας κάνει να λάμψετε!

Από την Χριστίνα Αντωνακάκη