Σκουπίστε τα δάκρυα χαράς μετά την ανακοίνωση ότι θα παντρέψετε τους κολλητούς σας και σηκώστε μανίκια. Ο κουμπάρος έχει πολλή δουλειά και πολλαπλές υποχρεώσεις. Το project «κουμπαριά» είναι απαιτητικό γι’ αυτό είπαμε να βάλουμε κι εμείς ένα χεράκι.

yes-i-do-best-man_6.jpg

Βέρες και στέφανα

Το βασικό task είναι να αλλάξετε τα στέφανα και να περάσετε  τις βέρες. Για τα στέφανα η πρόβα είναι απαραίτητη! Το σημαντικότερο είναι να πιάσετε τα στέφανα σωστά από την αρχή.

Yes I Do Tip: Πιάνουμε τα στέφανα με σταυρωμένα χέρια. Αν ξεκινήσετε λάθος σε λίγα δευτερόλεπτα θα μοιάζετε με τον Mr. Bean μαέστρο.

yes-i-do-best-man_4.jpg

Το συμφωνητικό

Δεύτερη υποχρέωσή σας είναι να υπογράψετε το συμφωνητικό γάμου. Εύκολο…

best-man-signing-marriage-license.jpg

Τα έξοδα
Η τρίτη υποχρέωση είναι οικονομικού τύπου. Εσείς πληρώνετε:

-τον στολισμό της εκκλησίας

-τα στέφανα

-τις λαμπάδες

-το μπουκάλι με τα ποτήρια

-τον δίσκο και τα κουφέτα του

-τον ιερέα (είναι προτιμότερο να τον πληρώσετε πριν αρχίσει το μυστήριο)

yes-i-do-best-man_5.jpg

Οι φωτογραφίες
Τέταρτη υποχρέωση: τα clicks. Θα είστε μέσα στις περισσότερες φωτογραφίες, οπότε αν δεν είστε φαν της φωτογραφίας, θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε για λίγο! Στις φωτό πρέπει να χαμογελάτε.

yes-i-do-best-man_1.jpg

Τα outfits

Το concept και το θέμα του γάμου επηρεάζει και τη δική σας εμφάνιση. Όπως το outfit της κουμπάρας δεν πρέπει να είναι πιο εντυπωσιακό από εκείνο της νύφης, αντίστοιχα οφείλει το δικό σας να μην επισκιάζει του γαμπρού. Η ισορροπία είναι λεπτή, καθώς πρέπει να δείχνετε τόσο περιποιημένος όσο δεν θα κλέβετε τη δόξα από τον γαμπρό. 

yes-i-do-best-man_2.png

Μεγάλες ευθύνες
Αν λίγα λεπτά πριν το μυστήριο ο γαμπρός θέλει να πιει λίγο παραπάνω, εσείς οφείλετε να τον επαναφέρετε στην τάξη. Αν η νύφη αγχωθεί, εσείς θα την ηρεμήσετε. Γενικώς είστε «οι άνθρωποί» τους. Κάτι που ούτως ή άλλως είστε για να σας έχουν επιλέξει.

5e4a6d3c20c4de3e9a6dac8a_1.jpg

Ο χορός

Στο πάρτι έχετε εξίσου σημαντικό ρόλο, καθώς εσείς είστε εκείνοι που θα σηκωθείτε πρώτοι για χορό και θα παρακινήσετε και τους καλεσμένους να ακολουθήσουν.

file_1.jpg

Το bachelor 

Η διοργάνωση του bachelor είναι δική σας υποχρέωση… Όλοι το ξέρουν αυτό! Αναζητήστε πρωτότυπες ιδέες (get inspired εδώ), αλλά μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει το πάρτι να αρέσει πριν από όλους στον άμεσα ενδιαφερόμενο, τον γαμπρό! 

yes-i-do-best-man_2.jpg

The next day 

Διατηρήστε τη γαμήλια ατμόσφαιρα και την επόμενη μέρα. Κανονίστε κάτι που δεν απαιτεί καθόλου προσπάθεια, ενέργεια ή σκέψη, όπως ένα μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου και ένα πλούσιο brunch για να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας. 

yes-i-do-best-man_1.png

Διαβάστε επίσης…

Τι πρέπει να κάνει η κουμπάρα το τελευταίο 24ωρο πριν τον γάμο

Οι 10 βασικές υποχρεώσεις της κουμπάρας!

Κουμπάρα: αυτές είναι οι βασικές απορίες σας!