Αν δεν είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνετε χρέη κουμπάρας ή αν έχετε παντρέψει ήδη κάποια πολύ κοντινή σας, όπως την αδερφή σας, θα έχετε ήδη συνειδητοποιήσει ότι ένα νυφικό survival kit είναι απαραίτητο για την ημέρα του γάμου !

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά προετοιμασμένη είστε εσείς και η μέλλουσα νύφη, από το πόσες πρόβες έχετε κάνει και από το πόσο τα έχετε σχεδιάσει όλα στην εντέλεια… κάποια αναποδιά θα σας συμβεί. Αντί, λοιπόν, να πανικοβληθείτε, καλό θα είναι να είστε έτοιμη για όλα από πριν, με λίγα λόγια λίγες μέρες πριν το γάμο να έχετε έτοιμο το “μαγικό” πακετάκι… το απαραίτητο bridal emergency kit!

bridal emergency kit 02

Και αν αναρωτιέστε τι πρέπει να περιλαμβάνει αυτό το kit, η απάντηση είναι οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο στη νύφη-φίλη σας την ημέρα του γάμου και θα αποτρέψει πιθανές μικρές καταστροφές.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένες, πάρτε μία όμορφη tote bag ή ένα ρομαντικό κουτί και βάλτε μέσα -εκτός φυσικά από προϊόντα Make up- και κάποια από τα παρακάτω:

1. Μίνι sewing kit, δηλαδή, ένα kit ραπτικής με ένα μικρό ψαλιδάκι, κλωστές, κουμπιά και παραμάνες: για τις μικρές αναποδιές που μπορεί να παρουσιαστούν με ένα στενό φόρεμα ή νυφικό.

2. Baby powder: η νύφη από το άγχος της είναι λογικό να ιδρώσει, και εδώ το baby powder θα αποδειχθεί σωτήριο για την αποφυγή ερεθισμών.

3. Εξτρά εσώρουχα: σε περίπτωση που το baby powder δεν είναι αρκετό…

bridal emergency kit 04

4. Απορροφητικό χαρτί και μαντηλάκια ντεμακιγιάζ PomPon: το πρώτο θα βοηθήσει στη λιπαρότητα που μπορεί να εμφανιστεί στο πρόσωπο της νύφης και θα προκαλέσει γυαλάδες στο μακιγιάζ ενώ τα PomPon All Sin Types, Moisturising & Calming θα σώσουν την κατάσταση σε περίπτωση που γίνει κάποιο λάθος κατά την ώρα του Make up και θα βοηθήσουν στις μικροδιορθώσεις!

02

5. Σερβιετάκια: ακόμη και αν δεν τα χρειαστεί η νύφη, όλο και κάποια φίλη σας θα τα έχει ανάγκη! Τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton είναι η ιδανική επιλογή χάρη όχι μόνο χάρη στο κάλυμμά τους από 100% πραγματικό βαμβάκι που τα κάνει κατάλληλα ακόμη και για ευαίσθητα δέρματα, αλλά και χάρη στις ατομικές τους συσκευασίες που διευκολύνουν την μεταφορά τους!

Γυναίκα Everyday - Θα προσέχω την υγιείνη μου (1)

6. Χαρτομάντηλα: για να σκουπίσετε τα δάκρυα χαράς και συγκίνησης.

7. Αντισηπτικό και προϊόντα για την κάλυψη τραυμάτων, και τριβών… όπως είναι η φουσκάλες από τα νυφικά παπούτσια.

8. Παυσίπονα και χάπια για την αλλεργία: ο πονοκέφαλος και οι αλλεργίες “χτυπούν” πάντα τις πιο ακατάλληλες στιγμές.

bridal emergency kit

9. Μπάρες δημητριακών ή άλλα μικρά σνακ: είναι πιθανό από το άγχος της η νύφη να έχει ξεχάσει ακόμη και να φάει!

10. Καλαμάκια: γιατί τι θα γίνει αν η νύφη, έχοντας τελειώσει με το νυφικό μακιγιάζ, θελήσει να πιει λίγο νερό;

Από την Ευαγγελία Σιγάλα