Σίγουρα εσείς και ο σύζυγός σας έχετε έναν ολόκληρο γάμο να διοργανώσετε, αλλά και η κουμπάρα σας μοιράζεται το ίδιο άγχος με εσάς, έχει την ευθύνη τουλάχιστον του bachelorette και την υποχρέωση να βοηθήσει σε όλα τα DIY tasks (ακόμα κι αν δεν το έχει και πολύ)! Με άλλα λόγια, η κολλητή σας είναι ο M.V.P. των καλεσμένων. Είτε την ξέρετε από όταν γράφατε «Ε + Μ = B.F.F.» σε όλα σας τα σχολικά τετράδια, είτε ήρθε στη ζωή σας στα ανέμελα φοιτητικά χρόνια ή είναι new -αλλά πολύ- σημαντικό entry στη ζωή σας, η κολλητή και soon-to-be κουμπάρα σας αξίζει ένα «ευχαριστώ» για όλες τις στιγμές που μοιραστήκατε μαζί. Ασφαλώς, οι πράξεις μιλούν πάντα πιο δυνατά από τα δώρα ή τις λέξεις, αλλά οι επιλογές που ακολουθούν είναι ένα good place to start! 

Καρφίτσα Camélia Fine Jewellery collection, ChanelΜενταγιόν από λευκόχρυσο Κ18 με πολύτιμες πέτρες, KK Jewelry LabPlaroid κάμερα για selfies με vintage αίσθησηΔιαμαντένια σκουλαρίκια, Tiffany & CoΤσάντα με αλυσίδα MCM, AtticaΓυναικείο χρυσό ρολόι Rolex, KessarisΜεταξωτό μαντήλι με print, PurdeyStatement πιατέλα για να φωτογραφίζει κάθε δημιουργία τηςΘήκη για AirPods, PradaΚολιέ με το σύμβολο του ζωδίου της, Brooke GregsonΒραχιόλι, Cartier

Πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε δώρο στην κουμπάρα ενώ έχετε τόσα έξοδα για τον γάμο; Όχι. Είναι καλό να της πάρετε κάτι; Σίγουρα ναι. Ένα δώρο, όσο συμβολικό κι αν είναι, θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τη φίλη σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να το δείχνετε έμπρακτα με τη στάση σας. Υπενθυμίστε της πόσο σημαντική είναι για εσάς και απολαύστε αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία-επιστέγασμα μιας δυνατής φιλίας! 

Διαβάστε επίσης… 

Τι πρέπει να κάνει η κουμπάρα το τελευταίο 24ωρο πριν τον γάμο

Tα 5 λάθη της Ελληνίδας νύφης και πώς να τα αποφύγεις

Παντρεύεστε; Αυτά είναι τα Instagram accounts που πρέπει να ακολουθήσετε σήμερα κιόλας!