Θεωρούμε δεδομένα το χαμόγελο και την καλή σας διάθεση και προχωράμε με τα πιο «πρακτικά» πράγματα που σίγουρα θα χρειαστείτε εσείς ή κάποιος άλλος.

864078d4-1e78-4758-8875-e768b94df9fc.jpeg

1. Μικρό νεσεσέρ

Που περιέχει οπωσδήποτε καθρεφτάκι, χτένα για τα μαλλιά, κραγιόν, πούδρα, μάσκαρα, το άρωμά σας (ιδανικά σε travel size), χαρτομάντηλα και υγρά μαντηλάκια προσώπου, αλλά και αντισηπτικό τζελ χεριών. Αν είναι καλοκαίρι, προσθέστε ένα σπρέι με φυσικό μεταλλικό νερό για το πρόσωπο. Σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν όλα!

2. Καραμελίτσες

Καραμέλες και τσίχλες οπωσδήποτε, όχι μόνο για μετά το γεύμα, αλλά κυρίως για τις δύσκολες ώρες που θα αρχίσετε να νυστάζετε, αργά το βράδυ. Μια καραμέλα αμέσως θα σας δώσει το boost που χρειάζεστε για να συνεχίσετε τον χορό.

3. Small money

Διόδια, tips στο parking, να ανάψετε ένα κερί αν ο γάμος γίνεται σε εκκλησία, να αγοράσετε ένα μπουκαλάκι νερό… Λίγα μετρητά είναι πάντα απαραίτητα.

4. Δεύτερο ζευγάρι παπούτσια

Είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι, ακόμα κι αν δεν φοράτε ψηλοτάκουνα, το ίδιο ζευγάρι παπούτσια θα σας κουράσει. Ανάλογα με την εποχή, ίσως χρειαστείτε και ένα δεύτερο καλσόν.

5. Power bank, στιλό & business cards

Σίγουρα θα μείνετε από μπαταρία εσείς ή κάποιος άλλος, χωρίς αμβιβολία θα γράψετε στο βιβλίο των ευχών και, φυσικά, θα γνωρίσετε πολύ κόσμο και θα δείτε φίλούς με τους οποίους έχτε χαθεί, επομένως καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι!

Διαβάστε επίσης…

Το αλφαβητάρι του γάμου, από το Α ως το Ω

9 Πράγματα που πρέπει να κάνεις την επόμενη μέρα του γάμου σου…

10 πράγματα για να κάνεις το πρωί πριν από το γάμο σου: It’s the final countdown