Η αλήθεια είναι πως σε ένα γάμο τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην προετοιμασία διαδραματίζει η νύφη. Όλοι ασχολούνται με το νυφικό, το χτένισμα και το μακιγιάζ της. Αυτό αφήνει ελάχιστα περιθώρια στους άνδρες να ασχοληθούν με τον εαυτό τους και να λάμψουν κι εκείνοι με τον δικό τους τρόπο την ημέρα του γάμου τους. Οι περισσότεροι ασχολούνται μόνο με το κουστούμι που θα φορέσουν και λίγοι είναι αυτοί που δίνουν σημασία στην ολοκληρωμένη εικόνα τους. Γι’αυτό ήρθε η ώρα να σας εκμυστηρευτούμε ένα μυστικό που εκείνη την ημέρα θα σας κάνει να κλέψετε την παράσταση!

2017_MR_BURBERRY_EDP_BTS_06

 

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το άρωμα! Δεν προσδίδει μόνο αυτοπεποίθηση σε κάθε άντρα, αλλά είναι και η τελική πινελιά στην ολοκλήρωση της γαμήλιας εικόνας του. Για τους τολμηρούς γαμπρούς που αναζητούν ένα άρωμα ζεστό, αισθησιακό και ανάλαφρο ήρθε το νέο Mr. Burberry Eau de Parfum για να σαγηνεύσει τους ίδιους αλλά και τον περίγυρό τους με την πρώτη μυρωδιά.

2017_MR_BURBERRY_EDP_CREATIVE_PACKSHOT

Όλοι εσείς, λοιπόν, που ακόμα δεν έχετε βρει το άρωμα που σας αντιπροσωπεύει και που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε την ημέρα του γάμου σας δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το νέο Mr. Burberry Eau de Parfum! Ακόμα το σκέφτεστε;

Burberry

Website: www.gr.burberry.com

Facebook: Burberry

Instagram: @burberry

Από τη Νίκη Μουστάκα