Ως γνωστόν, οι περισσότεροι άνδρες παραμελούν την εξωτερική τους εμφάνιση και δεν παρέχουν στο δέρμα και τα μαλλιά τους την απαιτούμενη φροντίδα. Αυτός είναι και ο λόγος που οι γυναίκες τραβούν τα βλέμματα την ημέρα του γάμου. Για τους γαμπρούς που θέλουν να λάμψουν εξίσου τη σημαντική αυτή στιγμή συγκεντρώσαμε τα 4 αναντικατάστατα προϊόντα που θα τους βοηθήσουν να έχουν την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια που πάντα ζητούσαν!

2017_MR_BURBERRY_EDP_AMBIENT_BOTTLE_01

The aftershave balm: Το σημαντικότερο για έναν άνδρα είναι το ξύρισμα! Για ένα δέρμα γεμάτο φρεσκάδα είναι απαραίτητη η χρήση του aftershave balm που καταπραΰνει την επιδερμίδα και βοηθά στην αποφυγή ερεθισμών.

The fave scrub: Oι περισσότεροι άνδρες αποφεύγουν τα scrub στο πρόσωπο μιας και τα θεωρούν περιττά! Ωστόσο είναι απαραίτητη η χρήση τους, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, για την διατήρηση μιας υγιούς και λαμπερής επιδερμίδας.

Τhe hair & beard clay: Λένε πως η ομορφιά των πραγμάτων κρίνεται στις λεπτομέρειες! Το ίδιο συμβαίνει με τα μαλλιά και το μούσι ενός άνδρα, μιας και με την περιποίησή τους προσδίδουν στην εμφάνισή του την τελευταία πινελιά γοητείας. Και ποιος θα έκανε καλύτερα αυτή τη δουλειά από τον πηλό Mr. Burberry;;

Τhe perfume: Για την τελειοποίηση της γαμήλιας εικόνας του λείπει μονάχα ένα πράγμα. Και ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το άρωμα! Όσοι γαμπροί αναζητούν ένα άρωμα ζεστό, πικάντικο και ανάλαφρο ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν το νέο Mr. Burberry Eau de Parfum που θα τους μαγέψει με την πρώτη μυρωδιά!

Για τους άνδρες που θέλουν να καταπλήξουν τα πλήθη με την εμφάνιση και το άρωμά τους ήρθαν τα προϊόντα grooming Mr. Burberry. Λίγο πριν το γάμο σας, λοιπόν, ακολουθήστε τον απόλυτο οδηγό περιποίησης του Mr. Burberry και αφεθείτε στη μαγεία της ανδρικής φροντίδας!

 

Burberry

Website: www.gr.burberry.com

Facebook: Burberry

Instagram: @burberry

Από τη Νίκη Μουστάκα