Βάλτε δεξιοτεχνία, προσωπικό γούστο, κομψότητα και τα καλύτερα ανά τον κόσμο υφάσματα και τότε θα έχετε ένα μοναδικό κοστούμι για την καλύτερη μέρα της ζωής σας, που θα το κρατήσετε και μετά. Με εμπειρία από το 1907, η Giannetos Hand made ξέρει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου γαμπρού και όχι μόνο.

Όταν είδαμε τόσο την wedding όσο και την business συλλογή κοστουμιών της εταιρείας σκεφτήκαμε εσένα που θέλεις ένα classic και διαχρονικό στυλ στο ντύσιμο σου. Όλη η συλλογή των κοστουμιών ακολουθεί πιστά την άποψη των ιδρυτών της για MadetoMeasure δημιουργίες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα εξαιρετικών και λεπτών υφασμάτων, χρωμάτων για το σχέδιο ή ριγέ, προσαρμοσμένων κουμπιών και πέτων. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας χειροποίητο πουκάμισο με εξατομικευμένες λεπτομέρειες. Επιλέξτε μεταξύ των Couture, Button Down, French και Pointed collars, αλλά και των μονογραμμάτων ανάλογα με το γούστο σας. Mεταξωτές γραβάτες, παπιγιόν και χειροποίητα Ιταλικά παπούτσια θα τελειοποιήσουν το σύνολο σας και θα είστε έτοιμος «να ανεβείτε της εκκλησιάς την πόρτα»!

Enjoy the collection!

Photos by Thomas Chrisohoidis.

Yes i do Groom Costume Giannetos 1 Yes i do Groom Costume Giannetos 2 Yes i do Groom Costume Giannetos 3 Yes i do Groom Costume Giannetos 4 Yes i do Groom Costume Giannetos 5 Yes i do Groom Costume Giannetos 6 Yes i do Groom Costume Giannetos 7 Yes i do Groom Costume Giannetos 8 Yes i do Groom Costume Giannetos 9 Yes i do Groom Costume Giannetos 10

Aν δεν χορτάσατε προτάσεις μπείτε και εδώ.

Από την Αργυρώ Γιακούμα