Μια βόλτα στην κεντρική Ελλάδα θα σας πείσει πως οι 27 Wooden Accessories αποτελούν ένα expanding trend. Άνδρες στο δρόμο, σε δεξιώσεις, σε events, σε γάμους, επιλέγουν τα ξύλινα παπιγιόν τους για να κάνουν upgrade στο στυλ τους. Παπιγιόν, μανικετόκουμπα, ρολόγια και γυαλιά όλα ξύλινα δια χειρός Σταμάτη Νεδιλάκη και Ερμίνας Κεχαγιά εισβάλουν στη ζωή μας και μας κλείνουν το μάτι! Οι δυο τους δημιούργησαν πρώτοι τα ξύλινα παπιγιόν στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι το 50% των παραγγελιών τους είναι τα παπιγιόν για γάμους! Επομένως έχουμε πολλά να συζητήσουμε μαζί τους…

cDSC_4094_50

ΓΑΜΠΡΟΣ, ΠΑΠΙΓΙΟΝ & ΤΑΣΕΙΣ

“Ενδυματολογικά επιστρέφουμε στο vintage style και αυτό έχει δημιουργήσει την τάση για μια προτίμηση στο παπιγιόν, το οποίο έχει μια αριστοκρατικότητα που παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές. Το ξύλινο παπιγιόν, από πέρσι που ξεκινήσαμε τη δημιουργία του, αποτέλεσε από μόνο του μια τάση ανεξαρτήτως εποχής και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Το μόνο που αλλάζει ανάλογα με την εποχή είναι το ύφασμα. Βελούδο, κοτλέ και μάλλινο για το χειμώνα, ποπλίνες και βαμβακερά υφάσματα για το καλοκαίρι”.

ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ…

“Η προτεραιότητα των ζευγαριών είναι η χάραξη της ημερομηνίας του γάμου και τα αρχικά των ονομάτων τους, χωρίς να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα η χάραξη της αγαπημένης τους πόλης, όπως για παράδειγμα το Παρίσι ή η Ρώμη ή αγαπημένων τους μότο. Πολλοί γαμπροί μάλιστα, επιλέγουν να συνδυάσουν τα δικά τους αξεσουάρ με εκείνα του κουμπάρου ή των παρανύμφων. Εμείς από πλευράς μας προσπαθούμε το αποτέλεσμα να ταιριάζει προσωπικά στο κάθε ζευγάρι και στο ύφος του γάμου του”.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ…;

“Ανάλογα με το ύφος του γάμου, θα μπορούσαμε να προτείνουμε αξεσουάρ μαλλιών έως και ξύλινα χειροποίητα κοσμήματα. Ακόμα, για ένα άρτιο αποτέλεσμα μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ξύλινες χειροποίητες μπομπονιέρες ανάλογα με το ύφος του κάθε γάμου”.

cDSC_4055_crema_50

 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

“Η διαδικασία δεν διαφέρει πολύ από την προετοιμασία της κατασκευής ενός ξύλινου επίπλου. Εκτός από εξειδικευμένες ενέργειες που γνωρίζουμε όσοι έχουμε ειδικευθεί στο ξύλο, τα υπόλοιπα είναι πάνω κάτω γνωστά. Κοπή, τρίψιμο, βάψιμο, χάραξη -εάν αυτό χρειάζεται- και τοποθέτηση υφάσματος. Η παράδοση γίνεται μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες και η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα ενώ η πληρωμή είναι με αντικαταβολή”.

Yes i do papigion 10

YES I DO & NO I DON’T by 27 Wooden Accessories

Υes I do: στην αισιοδοξία, την αγάπη, τον έρωτα, την έμπνευση και τη δημιουργία, όπως επίσης και στα όνειρα των νέων ανθρώπων.

Νο Ι don’t: στη μιζέρια

Yes I do info:

Ο Σταμάτης έχει σπουδάσει σχεδιαστής και τεχνολόγος ξύλου ενώ η Ερμίνα έχει πλούσια εμπειρία στο εμπόριο καθώς λειτουργεί κατάστημα στο χώρο της μόδας. Τα είδη ξύλου που χρησιμοποιούν η Ερμίνα και ο Σταμάτης είναι η καρυδιά, το μεράντι, το νυαγκόν, το ιρόκο, το ξύλο δρυός, το πεύκο και το σαπέλι. Πέρα από τα παπιγιόν τα παιδιά έχουν μια ολοκληρωμένη σειρά από μανικετόκουμπα -χαραγμένα ή μη- όπως και ξύλινες χειροποίητες μπουτονιέρες με πολλούς συνδυασμούς υφασμάτων, ενώ για το 2016 πειραματίζονται με νέα υλικά, επομένως… stay tuned!

cDSC_4097_crop_50

Website: www.27woodenaccessories.gr

Facebook : 27 Wooden Accessories

Instagram: 27_wooden_accessories

Photos: Άγγελος Μπαφατάκης

Grooming Σταμάτη:  Κωνσταντίνα Μιχοπάνου

Make up Ερμίνας :  Σαββίνα Σκεπετάρη

Haistyle: Ξένια Καπιζιώνη

Total outfit Ερμίνας: The Little Fabrica

Accessories : 27 Wooden Accessories

Location: Πύργος Πετρέζα

Μπορείς να διαβάσεις το άρθρο και στο 3ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο μπορείς να βρεις εδώ.

27 WOODEN

Από την Αργυρώ Γιακούμα