Σας προτείνουμε επτά τρόπους για τη συμμετοχή του καλού σας στη διοργάνωση του γάμου.

The honeymoon…

Είναι ένα win win task. Σε αντίθεση με το wedding planning, ο σχεδιασμός του ταξιδιού είναι πιο χαλαρή διαδικασία, στην οποία δεν εμπλέκονται ούτε γονείς, ούτε υποχρεώσεις, ούτε στενά χρονοδιαγράμματα! Αποφασίστε από κοινού τον προορισμό και αφήστε το γαμπρό να τακτοποιήσει τις “λεπτομέρειες”.

Η λίστα γάμου…

Για μια πιο “χρήσιμη” λίστα γάμου let the groom in charge, δεν θα παρασυρθεί από όμορφα αλλά περιττά αντικείμενα, θα προσθέσει σίγουρα ηλεκτρονικά είδη και έξυπνα gadgets, ενώ πιθανόν να ζητήσει και τη συμβολή των φίλων σας στο honeymoon budget!

527939f239201883d90709d159e5f4d2

Η μουσική του πάρτι…

Η μουσική μπορεί να “φτιάξει” ή να “χαλάσει” το πάρτι, ακόμη και αν έχετε εμπιστοσύνη στον DJ που έχετε επιλέξει, ο γαμπρός πρέπει να ετοιμάσει για αυτόν τη λίστα με τα αγαπημένα σας τραγούδια και με αυτά που “ξεσηκώνουν” τους καλεσμένους σας και φυσικά να τονίσει ποια τραγούδια είναι στην “no way” λίστα σας!

The menu…

Είτε κανονίζετε ένα sit down μενού, είτε μπουφέ, οι ιδέες του γαμπρού είναι χρήσιμες! Αφήστε τον να πάει στο food tasting και να διαλέξει ό, τι ευχαριστεί τον δικό του ουρανίσκο… Είναι σίγουρο πως έχει πείρα και φυσικά θέληση να βοηθήσει στο αγαπημένο θέμα του φαγητού!

The signature cocktail…

Σίγουρα το πιο fun task είναι η επιλογή του signature cocktail, εκτός από κρασί και σαμπάνια αφήστε τον να επιλέξει ή γιατί όχι να δημιουργήσει το ιδανικό για το γάμο σας ποτό… Θα τον κάνει τόσο περήφανο!

shutterstock_233805052

The suit…

Πείτε τη γνώμη σας για το πώς έχετε φανταστεί το κοστούμι του αλλά μέχρι εκεί, εμπιστευτείτε το γούστο του και αφήστε τον να διαλέξει μόνος του το κοστούμι με το οποίο νοιώθει και άνετος και όμορφος!

Keep the bride happy!

Happy wife equals happy life, και αυτό είναι και το σημαντικότερο task που πρέπει να αναλάβει ο κάθε γαμπρός ξεκινώντας κιόλας από τη μέρα του γάμου, φυσικά όχι από υποχρέωση αλλά για χάρη της αγάπης σας…

Μπορείς να διαβάσεις τα wedding tasks του γαμπρού και στο 3ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο μπορείς να βρεις εδώ. Ενώ αν θέλεις να είσαι updated για το τι θα βάλεις ως γαμπρός μπες και εδώ 

Από την Ευαγγελία Σιγάλα