Μπορεί ο γάμος των ονείρων σας να έγινε πραγματικότητα και το πάρτι του να κράτησε μέχρι το πρωί, τίποτα, όμως, δεν έχει τελειώσει αν δεν τσεκάρετε όλα τα κουτάκια της παρακάτω λίστας. Από τις ευχαριστήριες κάρτες που καλό θα ήταν να στείλετε στους καλεσμένους σας μέχρι το ταξίδι του μέλιτος και τη χαλάρωση που απαιτείται για να το απολαύσετε, σημειώστε όλα όσα διαδικαστικά και μη πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι τον πρώτο μήνα μετά τον γάμο του.

1. Πείτε ευχαριστώ

Φροντίστε να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας για να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στον γάμο σας και όσους ξόδεψαν χρόνο και χρήματα για να σας πάρουν κάποιο δώρο. Γράψτε και αποστείλετε ευχαριστήριες κάρτες σε όλους.

yes_i_do_after_wedding_checklist_3.jpg

2. Επιστρέψτε τα διπλά δώρα

Σίγουρα δεν σας χρειάζονται τρεις καφετιέρες (μα πόσο 90s!). Μπορείτε να τις αλλάξετε με κάτι που θέλετε πραγματικά ή σας αρέσει περισσότερο. Κάντε, λοιπόν, ένα ξεκαθάρισμα στα δώρα που έχετε λάβει.

yes_i_do_after_wedding_checklist_2.jpg

3. Αγοράστε τα υπόλοιπα δώρα της λίστας γάμου

Πολλά από τα δώρα της λίστας γάμου που ανοίξατε, δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια σας γιατί κανείς από τους καλεσμένους σας δεν τα αγόρασε. Επωφεληθείτε, λοιπόν, από την έκπτωση που κάνουν πολλά καταστήματα σε όσους τα επιλέγουν γι’ αυτόν τον σκοπό και αγοράστε εσείς τα υπόλοιπα!

yes_i_do_after_wedding_checklist_7.jpg

4. Καθαρίστε και διατηρήστε το νυφικό σας

Είναι βέβαιο ότι το νυφικό έχει ανάγκη από την κατάλληλη φροντίδα πριν το αποθηκεύσετε. Λεκέδες από σαμπάνια, τούρτα ή χώμα είναι δύσκολο να αφαιρεθούν από ένα τόσο ευαίσθητο ρούχο. Γι’ αυτό, εμείς στο Yes I Do προτείνουμε το καθαριστήριo Miele Wet Care Laundry στον Πειραιά που θα αναλάβει να κάνει τη δουλειά με τον σωσό τρόπο!

yes_i_do_after_wedding_checklist_4.jpg

5. Παραγγείλετε το άλμπουμ του γάμου σας

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που τράβηξαν για εσάς οι επαγγελματίες φωτογράφοι που επιλέξατε. Διαλέξτε τις καλύτερες για εκτύπωση και μοιράστε τις στους αγαπημένους σας, αλλά και αυτές που θέλετε να μπουν στο άλμπουμ του γάμου σας.

yes_i_do_after_wedding_checklist_8.jpg

6. Κατεβάστε το site του γάμου

Αν έχετε ακολουθήσει την τάση των τελευταίων ετών και δημιουργήσατε μία προσωπική ιστοσελίδα γάμου, φροντίστε να κάνετε download το υλικό που επιθυμείτε να κρατήσετε από αυτήν και στη συνέχεια κατεβάστε την από το διαδίκτυο.

yes_i_do_after_wedding_checklist_1.png

7. Οργανώστε το ταξίδι του μέλιτος

Μπορεί να μην είστε από τους τυχερούς που λίγες ώρες μετά το μυστήριο μπήκαν σε ένα αεροπλάνο με ρομαντικό προορισμό. Μπορεί να ανήκετε σε όσους δεν πρόλαβαν ή δεν κατάφεραν να οργανώσουν το ταξίδι του μέλιτος πριν από τον γάμο. Τώρα είναι η ώρα να ψάξετε με την ησυχία σας ποιος προορισμός σας ταιριάζει και να οργανώσετε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια ενός μοναδικού ταξιδιού.

yes_i_do_after_wedding_checklist_5.jpg

Plus: Χαλαρώστε!

Μία από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής σας έλαβε τέλος! Όσα πήγαν και δεν πήγαν καλά έχουν ήδη συμβεί και δεν μπορούν να αλλάξουν. Χαλαρώστε και απολαύστε όλα όσα έγιναν, την αγάπη που λάβατε και τις μαγικές στιγμές που ζήσατε. Οι γαμήλιες υποχρεώσεις σας έχουν τελειώσει και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την υπόλοιπη ζωή σας ως παντρεμένο ζευγάρι!

Διαβάστε επίσης…