Σχεδόν όλοι παραδέχονται πόσο σημαντική είναι η επιλογή ενός σωστού DJ για ένα γαμήλιο πάρτυ. Κι όμως, δεν είναι απλώς σημαντική αλλά καθοριστική…Το έχουμε δει όλοι να συμβαίνει και οφείλουμε να το παραδεχτούμε: από εδώ κρίνεται όλη η επιτυχία της εκδήλωσης. Μένει να δούμε πώς θα επιλέξουμε τον σωστό DJ, ακολουθώντας πιστά τις αναλυτικές οδηγίες που μας δίνει ο master του είδους, Ανδρέας Γιαννάς της music essentials.

Amazing set up @ Paros photo credits Nicky Economou

Amazing set up @ Paros photo credits Nicky Economou

Πώς πρέπει να επιλέξει ένα ζευγάρι DJ;

Αρχικά πρέπει να διαλέξει κάποιον που μπορεί να υποστηρίξει το στυλ της μουσικής που του αρέσει. Είναι σημαντικό να είναι κάποιος που υπάρχει χημεία μεταξύ τους και δεν έρχεται απλά να διεκπεραιώσει τη μουσική στο γαμήλιο πάρτυ. Επίσης είναι σημαντικό το ζευγάρι να  επιλέξει έναν επαγγελματία που έχει εμπειρία με την πίστα γάμου, που ξέρει να ψυχολογεί τον κόσμο και να μπορεί να πηγαίνει με τον παλμό τους, ώστε το κέφι να κρατήσει όσο στέκονται στα πόδια τους! Εμείς πάντα συναντάμε τα ζευγάρια πριν τον γάμο για να τα γνωρίσουμε καλύτερα και να προσαρμόσουμε την μουσική μας στις μουσικές τους ανάγκες, ώστε να βγει κάτι που τους αντιπροσωπεύει!

Dj Andreas Giannas in action photo credits Nicky Economou

Dj Andreas Giannas in action photo credits Nicky Economou

Γιατί είναι τόσο σημαντικός ο ρόλος του σε ένα γαμήλιο πάρτυ;

Θα έλεγα για το αυτονόητο: Ένας κάλός DJ μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει έναν γάμο. Σίγουρα υπάρχουν ζευγάρια που θέλουν κάτι πιο ήρεμο και ατμοσφαιρικό από άποψη μουσικής. Οι περισσότεροι όμως θέλουν μια νύχτα αξέχαστη με πολύ κέφι και χορό και εμείς είμαστε εδώ για να τους δώσουμε ακριβώς αυτό. Οι Djs της music essentials με την εμπειρία τους, εξυπηρετούν μια ευρεία γκάμα μουσικών αναγκών με εξειδίκευση στην pop dance μουσική (ξένη και ελληνική) που θα κάνει τον κόσμο σίγουρα  να ξεσηκωθεί!

Premium cutting edge equipement photo creditis Dimitris Giouvris

Premium cutting edge equipement photo creditis Dimitris Giouvris

Τι προετοιμασία πρέπει να έχει κάνει το ζευγάρι; Να ετοιμάσει λίστα επιλογών ή να αφήσει εντελώς ελεύθερο τον dj και να τον εμπιστευτεί πλήρως;

Η μουσική είναι πολύ υποκειμενικό θέμα και κάθε ζευγάρι έχει διαφορετική προσέγγιση πάνω σε αυτό. Κάποια ζευγάρια έχουν πολύ συγκεκριμένη άποψη και αυτό μας βοηθάει, γιατί έτσι μας δίνουν μια κατεύθυνση στο τι θέλουν να ακούσουν εκείνο το βράδυ.  Υπάρχουν άλλα ζευγάρια, που μας αφήνουν τελείως ελεύθερους πράγματι…Δεν υπάρχει λάθος ή σωστό. Σίγουρα εμείς πάντως, επιδιώκουμε τουλάχιστον μια συνάντηση με το ζευγάρι για να τους γνωρίσουμε, να καταλάβουμε το στυλ τους και να είμαστε σίγουροι ότι θα αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό για εκείνους.

This is where the fun stuff begins

This is where the fun stuff begins

Γιατί είναι απαραίτητη η συνεργασία ανάμεσα στον DJ και το μελλόνυμφο ζευγάρι και πόσο καιρό πριν τον γάμο πρέπει να έχουν καταλήξει στο πρόγραμμα της βραδιάς;

Το πρόγραμμα της βραδιάς είναι κάτι σχετικό. Δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει συγκεκριμένο timeframe. Είναι σημαντικό να έχουμε συμφωνήσει από νωρίς το στυλ της μουσικής και προτείνουμε πάντα να έχει συμφωνηθεί το τραγούδι εισόδου και των πρώτων χορών. Επίσης, σε γάμους με συνδυασμό DJ και κάποιας μπάντας είναι σημαντικό να έχει συμφωνηθεί η ροή και η εναλλαγή από πριν. Συνήθως αυτά ορίζονται 2-3 μέρες πριν την εκδήλωση.

High Definition Sound

High Definition Sound

Με ποια κριτήρια πρέπει να διαμορφώνεται η playlist;

Η αλήθεια είναι ότι εμείς αποφεύγουμε τις έτοιμες playlists. Πάμε με τον παλμό του κόσμου και όπως πάει η ψυχολογία του dance floor!

Τα μυστικά ενός καλού DJ είναι…

Εμπειρία στα πάρτυ γάμων, flexibility και δυνατότητα να πιάνει τον παλμό της πίστας!

Wedding Party @ Alemagou Mykonos photo credits Elias Kordeliakos

Wedding Party @ Alemagou Mykonos photo credits Elias Kordeliakos

Ένας σωστός DJ πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγει…

Τα χιλιοπαιγμένα τραγούδια, τα αυστηρά playlist και να μην ακούει τα requests των καλεσμένων ή του ζευγαριού..!

Party is ONParty is ON

music essentials

τηλέφωνο: +30 210 6197961

site: musicessentials.gr

facebook : Musicessentials

instagram: music_essentials

 

Από την Εύα Ανυφαντή