Συνώνυμο των επιτυχημένων wedding parties αλλά και από τους πιο αξιόπιστους -και αξιαγάπητους, δεν το κρύβουμε- συνεργάτες που έχουμε, η Party Mobile Services είναι η εταιρεία που χρειάζεται κάθε ζευγάρι για ένα ξέφρενο wedding party! Για εμάς, αποτελεί και συνώνυμο του Yes I Do Catwalk by ghd, καθώς πραγματικά απογειώνει τη μουσική και τον φωτισμό του show μας! Η συζήτηση με τον Δημήτρη Θεολόγο είναι πάντα ενδιαφέρουσα, γιατί, τελικά, δεν υπάρχει πιο σημαντικό θέμα από τη μουσική και το φως στη ζωή μας!

Photo: Gwedd Fotografia by George Bouzakis

Δημήτρη, περίγραψέ μου την Party Mobile Services με λίγα λόγια…
Η Party Mobile Services ιδρύθηκε το 1996 από τον Γιάννη Κιούση και τον Νίκο Πίπα, δύο από τους καλύτερους DJs των private events και των κοινωνικών εκδηλώσεων στην Αθήνα. Εξυπηρετούμε κάθε είδους event όσον αφορά τον ήχο, τη μουσική και όλα τα τεχνικά θέματα. Το χαρακτηριστικό που μας ξεχωρίζει θα έλεγα ότι είναι το λεγόμενο «know-how». Είμαστε μια ομάδα 14 εξειδικευμένων επαγγελματιών DJs που ασχολούμαστε αποκλειστικά με τα events. Έτσι, κάθε ζευγάρι έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον κατάλληλο DJ, ανάλογα με τις μουσικές του προτιμήσεις. Τέλος, δεν μπορώ να παραβλέψω την εμπειρία της ομάδας που ξεπερνάει τα 20 χρόνια και περιλαμβάνει εκατοντάδες γάμους.

Φαίνεται ότι γνωρίζετε το μυστικό για ένα τέλειο wedding party. Ποιο είναι αυτό;
Δεν υπάρχει μυστικό. Υπάρχει το σωστό brief από το ζευγάρι. Το γεγονός ότι συζητάμε πολύ όλοι μαζί, ότι δίνουμε guidelines, ότι ρωτάμε και την παραμικρή λεπτομέρεια και κοιτάμε τη σύσταση των καλεσμένων είναι μερικά από τα στοιχεία που εξασφαλίζουν ένα ξέφρενο wedding party που το θυμούνται όλοι για πάντα!

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει η PMS και τι σας διαφοροποιεί στην αγορά;
Αναλαμβάνουμε τη μουσική και ηχητική κάλυψη, τον αρχιτεκτονικό φωτισμό και τα φωτορυθμικά συστήματα. Επίσης, διαθέτουμε όλα τα οπτικοακουστικά μέσα που χρειάζονται τα ζευγάρια για να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο πιθανό τρόπο το wedding party τους, όπως προτζέκτορες και video walls, πυροτεχνήματα, πίστες χορού και live bands. Φυσικά, σε κάθε γάμο, έχουμε τους κατάλληλους τεχνικούς ήχου και εικόνας, οι οποίοι ανά πάση στιγμή μπορούν να αποτρέψουν κάθε «αναποδιά»!

Γιατί τα ζευγάρια αισθάνονται τόση ασφάλεια μαζί σας; Πώς καλλιεργείτε αυτήν την οικειότητα, που συχνά εξελίσσεται σε φιλική σχέση;
Κάνουμε ραντεβού στα γραφεία μας, οι μελλόνυμφοι μας ενημερώνουν για το τι χρειάζονται και δημιουργούμε έτσι ένα tailor-made πρόγραμμα. Δεν είμαστε απρόσωποι. Κάνουμε κάτι ειδικά για εκείνους. Εξαρχής, το ζευγάρι πρέπει να έχει υπόψη του τι κόσμο έχει καλέσει, και ανάλογα να δομήσει τη μουσική και να ζητήσει από τον DJ τη σωστή καθοδήγηση. Αν έχουμε πολύ έντονο το στοιχείο των συγγενών, θα πρέπει να πάμε σε πιο κλασικές μουσικές επιλογές. Αν έχουμε φίλους οι οποίοι είναι στην ηλικία των 30-35 ετών, θα πρέπει να πάμε στο κομμάτι της μοντέρνας club μουσικής. Όλα αυτά προκύπτουν έπειτα από πολλές συζητήσεις, που έχουν στόχο να φτιάξουμε ένα μοναδικό playlist για κάθε ζευγάρι!

Πότε ένα πάρτι θεωρείται επιτυχημένο; Πότε αισθάνεστε πως πήγαν όλα καλά και τι μπορεί να πάει στραβά στο δικό σας κομμάτι;
Όταν βλέπεις ότι ο DJ χαμογελάει και χορεύει, σημαίνει πως όλα εξελίσσονται καλά! Όταν βλέπεις ότι ο κόσμος είναι χαρούμενος, καταλαβαίνεις ότι η δουλειά σου γίνεται σωστά, άρα χαίρεσαι κι εσύ και περνάς καλά!

Η αμήχανη στιγμή που οι καλεσμένοι «απαιτούν» τραγούδια που δεν ταιριάζουν στην playlist. Αυτή η μάστιγα. Πώς την αντιμετωπίζετε;
Εκεί πρέπει να ζυγίσεις τα πράγματα. Επαγγελματικά, αν αυτό που μου ζητούν ταιριάζει με αυτό που παίζω, το βάζω με χαρά! Το δυσάρεστο είναι να γίνει κάποιος φορτικός, ζητώντας κομμάτια αταίριαστα, γιατί εκεί, αν «υποκύψω», όλο αυτό θα λειτουργήσει σε βάρος της διασκέδασης των υπολοίπων. Πάντως, overall, την τελική γνώμη την έχει πάντα το ζευγάρι και, αν το ζευγάρι μάς έχει δώσει εντολή να μην «υποκύπτουμε» σε μουσικά requests, τότε το τηρούμε κατά γράμμα!

Αισθάνομαι ότι είστε και «ψυχολόγοι» των ζευγαριών…
Ακριβώς! Για να μην πω πως γινόμαστε ψυχολόγοι και όλων των καλεσμένων! Ψυχολογείς και παίζεις μουσική. Ξαναψυχολογείς και συνεχίζεις. Όσο πιο σωστά ψυχολογήσεις, τόσο πιο πολύ θα κρατήσει το πάρτι! Και, πιστέψτε με, στην Party Mobile Services, είμαστε πολύ καλοί ψυχολόγοι!

Τι θα δούμε από εσάς στο φετινό Yes I Do Catwalk by ghd;
Το όνειρό μας να γίνεται πραγματικότητα (γέλια)! Φέτος, έχουμε αναλάβει όλη την ηχητική κάλυψη, τον φωτιστικό σχεδιασμό, που έχει ύψιστη σημασία σε ένα τόσο μεγάλο show, και, φυσικά, τις μουσικές της βραδιάς.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes-i-do-party_mobile_services.jpg

Διαβάστε επίσης…

Party Mobile Services: Οι expert ήχου και φωτισμού αποκαλύπτουν τα μυστικά για το πιο πετυχημένο wedding party!

Ο Δημήτρης Θεολόγος από την Party Mobile Services μας λέει πώς θα κάνουμε ένα επιτυχημένο wedding party

Yes I Do Catwalk by ghd | Ένα φαντασμαγορικό Great Gatsby Show χωρίς προηγούμενο!