Τα candy bars αποτελούν πλέον την γλυκιά απόλαυση όλων σε κάθε είδους event είτε αυτό ονομάζεται γάμος, είτε baby shower, είτε βάφτιση. Δεν είναι λίγες οι φορές που το candy bar δίνει το στίγμα της θεματικής του event και προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει. 

Ζητήσαμε από την ομάδα της Head To Toe να μας κάνει τις δικές της προτάσεις για τις φετινές βαφτίσεις για όλους τους λιλιπούτειους φίλους μας. 

Owl Candy Bar για τις μικρές Κυρίες…

Donuts, cake pops σε σχέδιο κουκουβάγιας μικρές γυάλες με κουφέτα και πολύχρωμα γλυκά και macaron στις παλ αποχρώσεις του μωβ, ροζ και τιρκουαζ συνθέτουν το candy bar βάφτισης με θέμα την κουκουβάγια.

head-to-toe-owl-candy-bar-yes-i-do-1.jpg

Extra Tip: Παίξτε με τις αποχρώσεις ανάλογα τις προτιμήσεις σας το θέμα της βάφτισης και το location. Προσέξτε τα γλυκά να είναι φρέσκα αλλά και σε ποσότητα ικανοποιητική για τους όλους τους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους σας!

Eye Candy Bar για τους μικρούς Πρίγκιπες…

Ιδανικό για καλοκαιρινές βαφτίσεις το Eye Candy Bar, κινείται στις αποχρώσεις του μπλε του γαλάζιου και του λευκού και δίνει το δικό του στίγμα για μια καθαρά φινετσάτη αγορίστικη βάφτιση. Επιλέξτε ένα degrade δέντρο από macarons στις αποχρώσεις του μπλε, γλασαρισμένα pretzels και χωνάκια έτοιμα να γεμίσουν από κουφέτα και γλυκά. Το eye candy bar σαν θεματική είναι μια safe and sound επιλογή για αγορίστικη βάφτιση από όλους τους γονείς φέτος.  

Extra Tip: Toποθετήστε στο Candy Bar σας κάτι έντονο που θα τραβήξει το μάτι και θα δώσει το στίγμα του θέματος της βάφτισης όπως για παράδειγμα μια γυάλα, ένα βάζο ή στην προκειμένη περίπτωση ένα γλυκό δέντρο γεμάτο από macarons. 

Διαβάστε επίσης…

Head To Toe: Πες Yes I Do στην πιο premium bridal υπηρεσία

Head To Toe: Η premium bridal υπηρεσία που θα κάνει upgrade στο γάμο σας

Νονά; Αυτό είναι το μικρό εγχειρίδιο που θα χρειαστείτε