Ξεκίνησε και επίσημα πλέον η σεζόν των κοινωνικών εκδηλώσεων, που σημαίνει πως οι περισσότεροι έχουμε τουλάχιστον δύο προσκλήσεις για γάμους ή βαπτίσεις από τώρα μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Αν μάλιστα γίνονται σε κάποιο θέρετρο εκτός Αθηνών, τότε είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μικρές καλοκαιρινές αποδράσεις… Το μόνο πρόβλημα που προκύπτει, είναι ο καθαρισμός των ρούχων. Είτε πρόκειται για αντρικά κοστούμια, είτε για γυναικεία φορέματα, χρίζουν ειδικής μεταχείρισης καθώς έχουν υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία. Τη λύση δίνει για ακόμα μία φορά η νέα υπηρεσία Miele WetCare laundry

Ρούχα πιο καθαρά από ποτέ!

Το Miele WetCare laundry είναι ένα επαναστατικό σύστημα πλύσης, που καθαρίζει με νερό και απορρυπαντικό τα ρούχα σε βάθος, πάντα με τον επαγγελματικό εξοπλισμό Miele Professional. Η πλύση γίνεται σε ιδανικές συνθήκες και θερμοκρασίες, με ειδικά προγράμματα wetcleaning ανάλογα με την ύφανση του ρούχου. Το αποτέλεσμα; Τα ρούχα μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα.

yes_i_do_miele_wet_care_1.jpg

Τα απορρυπαντικά.

Η υπηρεσία Miele WetCare laundry χρησιμοποιεί απορρυπαντικά Miele, απόλυτα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Ρούχα που «δεν πλένονται»; Όχι πια!

Υπάρχει η πεποίθηση πως πολλά από τα ρούχα που φοράμε σε ειδικές περιστάσεις, επειδή είναι ραμμένα με ευαίσθητα, λεπτά υφάσματα δεν πλένονται. Από την άλλη, γνωρίζουμε καλά, πως το νερό είναι ο πιο σημαντικός φυσικός καθαριστικός παράγοντας. Η υπηρεσία Miele WetCare laundry, χάρη στα υψηλής τεχνολογίας πλυντήρια και στεγνωτήρια και τα βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά, αναλαμβάνει είδη που το στεγνό καθάρισμα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Καθαρίζει με ασφάλεια όλα τα ρούχα και υφάσματα, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα, όπως είναι το σουέντ, το μετάξι και οι δαντέλες.

Εγγυημένο αποτέλεσμα…

Μην ξεχνάμε πως ακόμα κι αν δεν λερωθεί ένα ρούχο, χρειάζεται οπωσδήποτε καθάρισμα μετά από κάθε χρήση, καθώς αποκτά λεκέδες και οσμές που προκύπτουν από την εφίδρωση, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Και ενώ με το στεγνό καθάρισμα το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο, η πλύση στο νερό εξασφαλίζει πως όλοι οι λεκέδες που έχουν βάση το νερό, δηλαδή το 90% των συνολικών λεκέδων, θα εξαφανιστούν!

Ρούχα πλυμένα με τον «σπιτικό τρόπο»!

Πολλές φορές αισθανόμαστε πως μόνο όταν πλένουμε τα ρούχα μας στο σπίτι μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα και μαζί με αυτά μυρίζει και όλο το σπίτι! Κι όμως, η υπηρεσία Miele WetCare laundry καταφέρνει ακριβώς το ίδιο, καθώς αφήνει τα ρούχα να στεγνώσου σε φυσικό περιβάλλον με χαμηλά επίπεδα υγρασίας, κι έτσι διατηρούν το άρωμα και την αίσθηση του «φρεσκοπλυμένου».

yes_i_do_miele_wet_care_3.jpg

It makes it easy!

Το πιο σημαντικό, είναι πως η υπηρεσία Miele WetCare laundry μας δίνει τη δυνατότητα παράδοσης και παραλαβής στον δικό μας χώρο. Και αυτό πραγματικά μας λύνει τα χέρια!

Yes I Do smart info…

Και μην ξεχνάτε, πως τα ρούχα κάθε πελάτη πλένονται σε δική τους ξεχωριστή πλύση, συνθήκη που εξασφαλίζει άριστη υγιεινή.

Διαβάστε ακόμα…

Η Miele WetCare laundry φροντίζει το νυφικό σας με τον καλύτερο τρόπο!

Καλεσμένοι γάμου: Οργανώνουμε τη λίστα τους σε 8 ερωτήσεις.

Οι φυλές των καλεσμένων.