Επιστρέψατε πριν λίγες μέρες από το ταξίδι του μέλιτος, ακόμα δεν έχετε τολμήσει να ανοίξετε τις βαλίτσες, ενώ πρέπει να φτιάξετε και τις ντουλάπες, καθώς το θερμόμετρο δείχνει πλέον κάτω από τους 20 βαθμούς. Και φυσικά το αναβάλλετε συνεχώς – και όχι άδικα. Η αλήθεια είναι, πως το project «φτιάξιμο ντουλάπας» είναι μια από τις πιο απαιτητικές δουλειές, όχι μόνο επειδή πρέπει να πλυθούν τα καλοκαιρινά ώστε να αποθηκευτούν πεντακάθαρα, αλλά και επειδή πρέπει να φρεσκαριστούν τα χειμερινά. Η νέα υπηρεσία Miele WetCare είναι η λύση που αναζητούσατε…

Πρόκειται για ένα καθαριστήριο υγρής πλύσης που χρησιμοποιεί επαγγελματικό εξοπλισμό Miele Professional και βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, και φροντίζουν με ασφάλεια ακόμα και τα πιο ευαίσθητα υφάσματα.

Καθημερινά και επίσημα ρούχα, πουκάμισα, είδη κρεβατιού ακόμα και κουρτίνες, πλένονται σε ειδικά προγράμματα wet cleaning αναλόγως την ύφανση, με αποτέλεσμα να μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα.

Χρησιμοποιώντας ως πρωταρχικό συστατικό το νερό, το Miele WetCare καταφέρνει να είναι αποτελεσματικό στην πλειοψηφία των λεκέδων που έχουν σαν βάση το νερό, δηλαδή το 90% των συνολικών λεκέδων, αλλά και στην αφαίρεση των οσμών.

Το σημαντικότερο, είναι πως τα ρούχα του κάθε πελάτη πλένονται σε ξεχωριστή πλύση, και μάλιστα παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης στον χώρο σας!

Smart Yes I Do tip: Μη ξεχνάτε πως το Miele WetCare μπορεί να φροντίσει και το νυφικό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Διαβάστε ακόμα…

Miele WetCare laundry… και για τα ρούχα των καλεσμένων!

Η Miele WetCare laundry φροντίζει το νυφικό σας με τον καλύτερο τρόπο!

Ανακαλύψαμε στη Miele το καλύτερο γαμήλιο δώρο της χρονιάς!