Αγαπημένο της μότο εκείνο του Κομφούκιου που αναφέρει το εξής: “Αν κάνεις τη δουλειά που αγαπάς, δεν θα χρειαστεί να εργαστείς ούτε μια μέρα στη ζωή σου”. Από τότε που θυμάται τον εαυτό της ξεφύλλιζε τις σελίδες του MAISON & DECORATION. Λίγο η αγάπη της για το design και τη διακόσμηση, λίγο για τα λουλούδια και πάνω από όλα η αγάπη της να επικοινωνεί με τον κόσμο, την οδήγησαν σήμερα να είναι μια από τις leader event planners του χώρου. Η Βάσω Βανταλή μαζί με την ομάδα της, την My Best Wishes Events, μας έκαναν την τιμή να μοιραστούν μαζί μας τα δικά τους μυστικά για το wedding planning προτείνοντάς μας το δικό τους μαγικό φθινοπωρινό & χειμερινό table setting.

yes-i-do-press-vasso-vantali-9

Γιατί ένα ζευγάρι πιστεύετε ότι είναι καλό να επιλέξει μια wedding planner;

Δεν επιλέγουν όλα τα ζευγάρια wedding planner. Πιστεύω ότι πρέπει να επιλέξει κανείς wedding planner, αν θέλει ένα γάμο προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, αν θέλει ένα γάμο προσαρμοσμένο στις επιλογές και τις προσωπικότητες του ζευγαριού, έναν γάμο που θα μείνει αξέχαστος σε όσους έρθουν. Ο wedding planner έχει τη γνώση και την εμπειρία να προτείνει διαφορετικές επιλογές και να επιλέγει τους σωστούς και δοκιμασμένους συνεργάτες για να καταφέρουν το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε δουλειά: από τον DJ μέχρι τα λουλούδια, από το νυφικό μέχρι τη ροή του πάρτι, τη φιλοξενία και τα δώρα των καλεσμένων.

yes-i-do-press-issue-6-vasso-vantali-4

Οι φετινοί φθινοπωρινοί γάμοι από πού εμπνέονται;

Στην My Best Wishes Events προσπαθούμε να υλοποιήσουμε αυτό ακριβώς που έχει ονειρευτεί το ζευγάρι μας, το οποίο πολλές φορές μπορεί να ξεφεύγει από κανόνες και νόρμες, όπως για παράδειγμα τις εποχικές αναλογίες. Φέτος εμπνεόμαστε από τα χρώματα του φθινοπωρινού ουρανού. Το βιολετί μωβ που έχουν τα σύννεφα λίγο πριν τη βροχή, το πορτοκαλί της ώρας της δύσης, το καθαρό μπλε μετά τη βροχή…

Ενώ σε ό,τι αφορά στη διακόσμηση, αγαπώ τις αντιθέσεις και τη σύνδεση ετερόκλητων υλικών. Το φετινό φθινόπωρο θα συνδυάσουμε βαρύ βελούδο και κρύσταλλα με φυσικό ξύλο, υπέροχα μεταξωτά υφάσματα με παλαιωμένα μέταλλα, επιδιώκοντας έτσι να δημιουργήσουμε ρομαντικά, welcoming σκηνικά με μια νότα… γλυκιάς μελαγχολίας.

yes-i-do-press-issue-6-vasso-vantali-1

Σε τι διαφέρουν – πέρα από τον καιρό – οι χειμερινοί από τους καλοκαιρινούς γάμους, ως προς την διοργάνωσή τους;

Ο χρόνος είναι ένα σημαντικό στοιχείο, καθώς το καλοκαίρι αποτελεί την επικρατέστερη επιλογή των ζευγαριών. Είναι και αυτή η ομορφιά των ελληνικών νησιών, ο ήλιος, η θάλασσα που ενισχύουν τη συγκεκριμένη επιλογή. Ουσιαστικές διαφορές στην διοργάνωση δεν θα έλεγα ότι υπάρχουν. Περισσότερες διαφορές θα έβλεπα στο ύφος και στην ατμόσφαιρα ενός γάμου. Ένας καλοκαιρινός γάμος είναι πιο ανάλαφρος, πιο δροσερός, πιο αέρινος σε αντίθεση με έναν χειμερινό που έχει (μόνο και μόνο από το «κλειστό» του χώρου) έναν αέρα μεγαλοπρέπειας και συνδυάζει πιο «βαριά» υλικά.

yes-i-do-press-issue-6-vasso-vantali-2

4 εποχές, 4 διαφορετικές συμβουλές ως προς την διοργάνωση του γάμου. Ποιες οι δικές σας για κάθε εποχή;

Καλοκαίρι: Μετατρέψτε τον γάμο σας σε ένα long weekend! Έτσι θα έχετε περισσότερες υπέροχες στιγμές παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Φθινόπωρο: Επιλέξτε ένα location που να παρέχει και εξωτερικό και εσωτερικό χώρο! Μην ξεχνάτε, ο καιρός είναι πάντα απρόβλεπτος αυτή την εποχή.

Χειμώνας: Επειδή βραδιάζει νωρίς είναι καλό ο χειμωνιάτικος γάμος σας να περιλαμβάνει και ένα after day shooting με το φωτογράφο σας, για να έχετε όμορφα πορτραίτα με φυσικό φως.

Άνοιξη : Είναι η εποχή των λουλουδιών! Όλη η φύση είναι γεμάτη χρώματα και αρώματα από τα χιλιάδες διαφορετικά λουλούδια και φυτά που ανθίζουν. Τολμήστε την πολυχρωμία και δεν θα «χάσετε»! Στις σωστές δόσεις πάντα, χαρίζει υπέροχο και μοναδικό αποτέλεσμα.

yes-i-do-press-issue-6-vasso-vantali-3

Από τη μέχρι τώρα δική σας εμπειρία ποια είναι τα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια;

Το λάθος που βλέπω να επαναλαμβάνεται είναι ότι αφήνουν τρίτους να εμπλέκονται στις διαδικασίες επιλογής στοιχείων του γάμου τους με αποτέλεσμα να οδηγούνται πολλές φορές σε λανθασμένες αποφάσεις που δεν τους αφήνουν να είναι χαλαροί και να απολαύσουν το γάμο τους.

yes-i-do-press-issue-6-vasso-vantali-6

Η καθεμία από τις δουλειές σας είναι ξεχωριστή και έχει τη δική της προσωπικότητα. Πόσο «δύσκολο» είναι αυτό και πώς το επιτυγχάνετε;

Κάθε δουλειά μας είναι ξεχωριστή, γιατί εμπνεόμαστε από τις προσωπικότητες και τις επιλογές του ζευγαριού. Δουλεύουμε σε στενή συνεργασία πρώτα από όλους με το ζευγάρι μας και στη συνέχεια με τους επιλεγμένους συνεργάτες μας, για να έχει κάθε λεπτομέρεια της διοργάνωσης το ύφος που επιθυμεί το ζευγάρι μας, το χρώμα της εποχής και παράλληλα να αντανακλά τις τάσεις στον συγκεκριμένο τομέα. Είναι συλλογική δουλειά, λοιπόν, και κάθε ομάδα είναι διαφορετική, καθώς επηρεάζεται από κάθε μέλος της. Kυρίως όμως, από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς: τη νύφη και τον γαμπρό.

Σε τι λέτε Yes I do & σε τι No I don’t ως προς το planning;

Yes I do στο ότι αγαπώ να σχεδιάζω γάμους που αντανακλούν τις προσωπικότητες και τα «θέλω» του ζευγαριού στο σύνολο αλλά και σε κάθε μικρή λεπτομέρεια.

No, I don’t στο να παρασύρομαι από συμβουλές και tips που οδηγούν σε γάμο που δεν θα περνούσα καλά, αν ήμουν καλεσμένη.

yes-i-do-issue-6-vasso-vantali-8

Υπάρχει κάτι “αξιοπερίεργο” που σας έχει συμβεί μέχρι στιγμής κατά την προετοιμασία ενός γάμου και θα θέλατε να το μοιραστείτε μαζί μας;

Πολλά και διάφορα αλλά υπάρχουν και τα προσωπικά δεδομένα οπότε δεν μπορώ να αναφερθώ. Κάτι σημαντικό και όχι αξιοπερίεργο για εμένα είναι ότι με πολλά από τα ζευγάρια που είχαμε την τιμή να διοργανώσουμε το γάμο τους είμαστε πλέον φίλοι καλοί! Και είναι τόσο ωραίο να συνεχίζεται αυτή ή σχέση όταν σβήσουν τα φώτα και σταματήσει η μουσική. Είναι αρκετός ο καιρός που περνάμε μαζί τους – 6-12 μήνες- ερχόμαστε κοντά, μοιραζόμαστε συναισθήματα, εμπειρίες, αγάπη, μαλώνουμε (είναι και αυτό μέρος μιας σοβαρής σχέσης), γελάμε, διασκεδάζουμε. Αυτή άλλωστε είναι και η ουσία της δουλειάς μας: η εμπειρία της οργάνωσης ενός γάμου να είναι όσο πιο ευχάριστη και εύκολη γίνεται για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

My Best Wishes Events Table setting

Η ομάδα της MBW Events με τη Βάσω Βανταλή εμπνεύστηκε το υπέροχο table setting που βλέπετε από το φθινόπωρο με τα χρώματα και τα αρώματά του. Τη μυρωδιά του χώματος μετά από τη βροχή. Τα κυκλάμινα που ξεπετάγονται ανάμεσα στα χρυσοκόκκινα πεσμένα φύλλα. Τα λουλούδια δεν σχηματίζουν μια κλασσική γιρλάντα τραπεζιού. Βλαστίζουν και αντλούν ενέργεια μέσα στο έδαφος και ξεπετάγονται δυναμικά σε μια θεαματική άνθηση. Αυτή είναι η δύναμη των λουλουδιών! Ένα λουλουδένιο χαλί γεμάτο με ταπεινές ζερμπερίνες και μαργαρίτες άστερ, τριαντάφυλλα, λυσίανθους, δελφίνιουμ και αστρομέριες ξετυλίγονται μέσα από φθινοπωρινά κλαδιά και φύλλα και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό παραπέτασμα στο τραπέζι μας.

Φίνες πορσελάνες και σερβίτσια με σχέδια ρομαντικά σε ροζ και βεραμάν χρώματα, δένουν με το ζεστό ανοιχτόχρωμο ξύλο του τραπεζιού και δημιουργούν μια αίσθηση μαγικής ζεστασιάς αλλά και πολυτέλειας.

Credits συνεργατών

Florist: Φραγκόπουλος Flowers 

Έπιπλα: Stylebox Premium Event Rentals 

Art de la Table Rentals: White Lilac

yes-i-do-press-issue-6-vasso-vantali-5

Τέλος ποια τα  προσωπικά σας Dos & Donts;

Do στο προσωπικό ιδιαίτερο στυλ

Do στις λεπτομέρειες που προσθέτουν μαγεία στο σύνολο

Do στην ομορφιά της απλότητας

Do στα χαμόγελα μόνο

Don’t στις υπερβολές

Don’t στις αντιγραφές

vantali

My Best Wishes Events στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ερμού 9Β, Μελίσσια

Τηλ.: 697 098 5047

Email: vandaliv@hotmail.com

Facebook: MyBestWishesEvents

Instagram: @mybestwishesevents

vantali2

Credits

Photos: Αναστάσιος Φιλόπουλος

Hair & Make up: Σαββίνα Σκεπετάρη

Location: Πύργος Πετρέζα

Διάβασε αυτό το άρθρο και πολλά ακόμη στο νέο τεύχος του Yes I do που κυκλοφορεί σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Από την Αργυρώ Γιακούμα