Λυσίανθοι, ελιές, λευκά τριαντάφυλλα, χρυσοπράσινα φύλλα, μοναστηριακά τραπέζια και λεμονόφυλλα μαζί με τις αποχρώσεις του χρυσού και του λευκού συνέθεσαν το υπέροχο σκηνικό ενός γάμου που επιμελήθηκε το αγαπημένο μας δίδυμο από την Τήνο, “Το Κερασό”.  

ΤΗΕ FLOWERS

Τα λευκά τριαντάφυλλα “αγκαλιάστηκαν” αρμονικά με τους λυσίανθους και τις ελιές. Με κομψότητα οι μίσχοι με ζωηρά τα πέταλα και τα χρυσοπράσινα φύλλα πλέχτηκαν και στόλισαν τα τραπέζια, δημιουργώντας ένα elegant σκηνικό.

THE DECORATION

Στα μεγάλα μοναστηριακά τραπέζια στρώθηκαν minimal runners σε γήινες αποχρώσεις που έδεσαν απόλυτα με τα χρυσά κηροπήγια και τους μαυροπίνακες που “ντύθηκαν” με χρυσές κορνίζες και στήθηκαν δίπλα στα τραπέζια με τα γλυκά, δίνοντας μια retro πινελιά, ενώ  παράλληλα τα  χειροποίητα ψάθινα sous-plat και οι λινές πετσέτες στα χρώματα της ελιάς δημιούργησαν μια eco-friendly αισθητική.

THE SWEETS

Αμυγδαλωτά, παστέλια πάνω σε λεμονόφυλλα, λουκούμια και ξεροτήγανα. Μπουκιές πασπαλισμένες με άχνη και μέλι πρόσθεσαν μια νότα παράδοσης στο κομψό αυτό σκηνικό που επιμελήθηκε Το Κερασό, ενώ η φρέσκια σπιτική λεμονάδα από τα περιβόλια της Τήνου δρόσισε ευχάριστα τους καλεσμένους του ζευγαριού.

THE WEDDING CAKE

Φύλλα ελιάς στεφάνωσαν την τούρτα με ένα ζευγάρι φτερά αγγέλου στην κορυφή.

Credits

Event Planning: Keraso Events

Flower Decoration: Keraso Events

Equipment | Rentals :Keraso Events

Photographer: Παρασκευά Χρύσα | Το Φωτογραφείο

Διαβάστε αυτό το άρθρο, καθώς και πολλά ακόμη, στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε ακόμη:

Tα 8 planning μυστικά που κάθε ο wedding planner θέλει να γνωρίζετε.

I Wish Chic Events | Η Event Planner του Yes I Do Catwalk by Pandora

True Story: Αννίκα & Χρήστος: Νησιώτικος γάμος στη Φολέγανδρο