Πριν από λίγες μέρες η event planner Kωνσταντίνα Γιούνη με την ομάδα της, Favola Inspired Creations οργάνωσε στον χώρο τους στο Νέο Ψυχικό ένα υπέροχο launch party!

Και φυσικά το Yes I do ήταν εκεί…

Screenshot_20170222-194027

Minimal μοντέρνες γραμμές και το υψηλής αισθητικής design, συνέθεταν ένα σύγχρονο πρωτοποριακό σκηνικό, που ξεφεύγει πολύ από τα συνηθισμένα. Ο εξωτερικός χώρος, είχε μεταμορφωθεί σε ένα black tie event setting, με μοκέτα και drop down curtains στις αποχρώσεις του γκρι.

fav 011

Eντυπωσιακά table runners από ορχιδέες, μαύρες κάλες, ορτανσίες και τριαντάφυλλα με κυρίαρχα χρώματα το μωβ, το μαύρο και πινελιές του ροζ, έδεναν τέλεια με τα ιδιαίτερα dinnerware και τα copper μαχαιροπίρουνα, που δέσποζαν επιβλητικά στο χώρο.

fav 007

Αντίστοιχης αισθητικής ήταν και το purple themed dessert table, που αναδείκνυε μια από τις τελευταίες τάσεις, τα  mini marble cakes και τα water coloured cake pops!

fav 021

fav 022

fav 037

fav 027

fav 034

Ένας τοίχος από ορχιδέες χρησίμευε ως background  του Selfie Mirror Photobooth που απογείωσε το party!

fav 062

Ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν τα χειροποίητα Ιταλικά κουφέτα, που ήταν και τα party favors των καλεσμένων!

fav 050

Η ομάδα της Favola Inpsired Creations, δημιούργησε ένα event που έφερε την ιδιαίτερη σφραγίδα της από την αρχή ως το τέλος, κι έδινε ιδέες και προτάσεις σε όσους πραγματικά θέλουν να τολμήσουν κάτι σύγχρονο και πρωτοποριακό.

fav 056

Credits

Event planning and design: Favola Creations

Photos : Μanes Photographer

Flowers: Τhe Secret Garden

Furniture Rentals: Stylebox

Tableware: Soul Kitchen Store

desserts: Pavlov’s Lab

Favola Inspired Creations

website: www.favolacreations.com

facebook: favolacreations

instagram: @favola_creations

Yes I do info: Stay tuned σε λίγες μέρες στο Yes I do η Κωνσταντίνα Γιούνη και η ομάδα της Favola θα μας δώσει σε μια συνέντευξη τα δικά της wedding planning tips για όλους τους φετινούς γάμους.

Από την Εύα Ανυφαντή